Polish Thread

Hehe, we've got a polish thread

Tutaj mozemy wymieniac szybko informacje, jak na priva nie bedzie chcialo sie wysylac :P

BodomiC said:
Oh u braziliano thanks very much, here surely a huge conversation of 2 polish here will take place :D

Obregado then, if I remember right :D

:grin:

Almost right. It's "obrigado" and "brasileira" (some "a" ending words are female).

>huge conversation of 2 polish here will take place
I did the favour, not the miracle ;)

@Wookiss:
nie.
only jiu jitsu :grin:

Damn so the obrigado brasilieira :heh:

Wookis, kurwa, niemoge zainstalowac tego cooledita.... Wsyzstkie pliki z kazzy stzrela jakis blad, mozna sie zajebac.

Kuvasz, learn a word called "jebac" :D
It means to fuck sth/someone

A co możer mnie sprowadzać na to forum? uwielbienie dla COB oczywiście! :) no i zobaczyłem że jest tu banda niezłych pojebów, wiec można sie dobrze wtopić :)
a co o mnie? mam 19 lat, też napierdalalm na wiośle bez opamiętania (bo z twojego avatara widze że ty też brzdąkasz ;) ), nie wiem co jeszcze napisać, jak masz jakieś konkretne pytanie to wal.

no dobrze, tez mam 19 :D Za pasem egzaminy na studia i troche pękam oistatnio, ale chyba bedzie wporzo.

Wiosłuje juz od 5 lat, no prawie 6, mam takiego zjebanego Mayonesa ktm2 z floydem na emg81 ale juz za 2 tygodnie bede mial zajebistego kramera pacera customa z 89 roku ze stanow :D Bede imażdzył :D Piec pomijam, bo gram na nim tylko w domu :bah:

A jaki ty masz sprzęt?

Ibanez GRX 70, piec Crate GX-15, do tego Boss mt-2, cs-1, zoom 505 i jakaś zjebana kaczka Koda. A gram dopiero 3 lata. Kramery to fajne wiosła
headbob.gif

BodomiC said:
quess why? Slovenian roots?

btw Paulatron you did it well to write polish words, did you learn it somewhere or some crazy ass told ya what to write?

no one told me what to write but i had to check a phrase book for the spelling.
has anyone been to that metal shop in warszawa? i think it was just called "music store" or something but it was cool as hell.