To all Turkish Opeth fans!

HunAþký

Karanligi Gecelim
May 19, 2002
111
0
16
41
Turkey
Visit site
Abi sanýrým burda az deðiliz...Resmi sitede okuduðuma göre yeni albümle birlikte turlar filan da baþlayacakmýþ...Asya ya filan da gelebilirlermiþ...Sonbahara doðru Türkiye ye gelirlerse kim delirmez ki ..biþeyler yapsak Mikaele e-posta filan yollasak...Bi de ziyaretçi defterini de boþ býrakmayalým...Selamlar

Forest Of Octber ý çevirdim nacizane...Yorumlar da var ama...Ýþte bi bakýn...Bunu beðenirseniz sonra da Nectar geliyor...

EKÝMÝN ORMANI
Þimdi bu ormanda yatan hatýralar
Sonsuza dek kalbimin gün doðumunu gölgeliyor
Kanatlar yuvalarýný benim geliþimle terkediyor
Salýnýyorlar soðuk,parlak göðe doðru

Bir süre hayal ediyorum
Ruhum mutlulukla içgeçiriyor
Yýldýzlara bakýyor...
Lütfen beni yanýnýza alýn

Çok yalnýz ve soðuðum
Kalbim utanmaktan korkuyor
Gündüzü bekliyorum
Ruhumu alýp götürmesi için
Bu soðuk ve yalnýz kabuktan.
Özgürüm

Doðduðum bu sonsuz denizden
Karanlýkta saklandým her iki kýyýda da
Gururumu,parýltýsýný kaybettim
Benim için güneþ artýk doðmuyor

Ateþim son evrene gidiyor
Sihrin görüntüleri gibi
Sonsuz zamanla aldanmýþ
Aklým ruhumla yalnýz
Tek baþýma düþtüm
Yapraklar düþerken
Aðlayan aðaçlardan

Merhaba :)

Bu tur olaylarýnýn bir iki istekle olmasý çok zor.Bundan önce organizatörlerin araya girmesi lazým.Yýllardýr bir sürü ývýr zývýr pahalý grup getirten organizatörlerin , daha düþük maliyetli ve daha büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan Opeth'i getirmediði göz önüne alýnýrsa , þu kriz ortamýnda bunun mümkün olabilmesini oldukça zor buluyorum.

Ancak umut bu ya olur olur:)
Belki tarihinde sadece 1 kere orjinal albümü Türkiye'ye getirtilmiþ Opeth'i burda izleyebiliriz.20 civarýnda kiþiyi Opeth dinletmeye baþlamýþ olarak nacizane katkýlarým da getirtenlerle beraber olacaktýr:)

Bu arada HunAþký çeviri için tebrik ediyorum.Baþarýlý bir çalýþma.Bu tip çalýþmalar bir fan club ile daha da çoðalýr diye umuyorum.

yaþasýn opeth...opete can gurban mý? evet evet öyledir...anca þakirayý getiriyolar ya...allahtan kýz güzel di mi?
opethiccover.jpg

Email ve ziyaretçi defterine yazý yazmakla olsa herkes yazardý. O þekilde Opeth'in buraya gelmesi çok zor bence ama gelse süper olurdu.

NP: Dream Theater - Images & Words