Dingo tribuutti

Ei helvetti ku repesin. Voin vain kuvitella Alexin vetävän jotain Autiotaloa tai Levotonta Tuhkimoa.:lol:

Kyllä se taitaa pitää paikkansa kun ainakin Imperiumin sivuillakin siitä on juttua:

http://www.imperiumi.net/news_2.php?id=6944

09.04.2008, 13:27:10
CHILDREN OF BODOM JA LORDI LEVYTTäVäT DINGON KAPPALEITA
80-luvun megasuosikki Dingolle tehdään tribuuttilevy. Mukana ovat muun muassa CHILDREN OF BODOM, LORDI, Scandinavian Music Group ja Anssi Kela.

MTV3-kanavalla tänään 45 minuuttia -ohjelmassa cover-musiikki jyllää -juttu.

Lisää aiheesta: Dingosta heviä - Lordi levyttämässä Neumannin hittejä (MTV3).
 
Meinasin juuri linkittää tuon mutta valkokukka ehti ensin.

Eka ajattelin, että joo, niin varmaan. Mutta näköjään tuo paikkansa pitää..en oikein tiedä millä fiiliksillä tässä nyt pitäisi tuota coveria odottaa
 
Lisää aiheesta: Dingosta heviä - Lordi levyttämässä Neumannin hittejä (MTV3).

Voi prkl meinasin tippuu tuolilta ku ton luin :lol: tässä näkee just mitä ihmiset jotka ei kuuntele heviä luulee heviksi= "Dingosta heviä - LORDI levyttämään Neumannin hittejä", mmm, ei suinkaan Bodomi ole noin 3,5 miljoonaa kertaa enemmän heviä kuin Lordi... :erk:
 
Olin ensin, että mitähän helvettiä, että onko joku toimittaja tosiaan taas ihan pihalla kaikesta. Mutta ilmeisesti jätkät on kaiketi sitten jonkun Dingon biisin äänittäneet... o_O No eihän siinä mitään, sen kyllä voin sanoa, että jos tämä juttu on ihan fakta niin varsin huvittunein mielin odotan jätkien versiota jostakin biisistä. Ja sain tuostakin kyllä hyvät naurut, nämä Bodomin uuden lätyn coverit + tuo niin voi tsiisus :lol:
 
Näköjään sedät jaksaa heilua niitten covereittensa kanssa oikeen urakalla.

edit: just näin telkasta viihdeuutiset ja siinä kerrottiin, että bändit työstävät parhaillaan versioita dingon kappaleista ja levy ilmestyy joskus tänä vuonna. Tuskinpa bodomit parhaillaan mitään valmistelee, jos eivät jenkeissä sitten keikkadösässä jotain autiotaloa hoilottele. Mistäs sitä tietää.
 
Tämmönen pikkujuttu Soundissa asiasta oli:

Dingo tribuuttin ja kirjan aiheena

Juicen ja Popedan ohella myös Dingo saa oman kunnianosoituksensa. Mukaan lokakuiselle tribuuttilevylle ovat ilmottautuneet muun muassa Children Of Bodom, Sunrise Avenue, Anssi Kela sekä Scandinavian Music Group.
"Bodom vetää biisin Valkoiset Tiikerit, Anssi Kela taas Kunnian Kentät Lisäksi ihan äskettäin varmistui, että Apulanta versio Lähetyssaarnaajan", kertoo Melkein vieraissa - nimemme on Dingo -projektia koordinoiva Jani Jalonen Elements Musicista Soundin uutisille. Yhtiön edellinen menestys coverlevysaralla oli viime lokakuinen Leevi & The Leavings -tribuutti Melkein vieraissa.
 
Valkoiset Tiikerit... Hmm... :lol: Noh, ihan hyvä biisi... En olis kyllä ihan odottanu tätä mutta kyllä se siitä.. Ja onko kellään tietoa siitä että tuleeko nämä siis jollekkin kokoelmalevylle vai onko nää vaan tämmösiä kunnianosoituksia?
 
No sehän on hyvä... Kuulee miten muut vetää Dingoa... :lol: Ittekkin oon joskus Dingoa YRITTÄNY soitella, sekä pianolla että kitaralla, mutta eihän mun taidoilla siihen oikeen pystytä paitsi pianolla... :lol:
 
Eiköhä se Bodomin osanotto tohon oo ihan normaalisti tälläne et biisi rääpästään iha läpällä alta minuutin ja hoilataa siihe päälle ja lopuks räkätystä ja pullojen kilinää.