Suomen keikat

KIUAS LäMMITTELEE JUDAS PRIESTIA HELSINGISSä 3.6.

Maaliskuussa kolmannen albuminsa ”The New Dark Agen” julkaissut KIUAS on valittu lämmittelemään lauteet JUDAS PRIESTILLE Helsingin jäähallissa 3. kesäkuuta. Toukokuun alussa 16 keikan kevätkiertueensä päättänyt espoolais-yhtye avaa näin komeasti ahkeran festivaalikesänsä. KIUKAAN tekninen heavy metal kiertää kesän aikana jäähallin lisäksi kaikkiaan kymmenen kotimaista raskaamman sarjan tapahtumaa.

The New Dark Age nousi ilmestyessään Suomen virallisen albumilistan sijalle 10, jota edelsi singlelistan kärkipaikka “Of Sacrifice, Loss and Reward” –biisillä. Seuraavaksi valloituksen kohteena on Englanti, missä Spinefarm UK julkaisi kaikki Kiukaan levyt kuluneella viikolla.

Konsertti tiistaina 03.06.2008 Jäähallissa, Helsingissä.
Ovet aukeavat klo 19.00, esiintyminen noin klo 20.00
 
Nyt on parisen vuotta tässä ooteltu että Kiuas tulis Kuopijon seuvulle keikan heittämään, ALL AGES versiona, tai vaikka edes k-15... Kova ois hinku nähä teidät livenä mutta kun esim. etelä-Suomeen ei kehtais festarilippua yhden bändin takia ostaa, vaikka onkin niin loistava bändi kun Kiuas kyseessä. Olisi tosiaan hieno homma jos edes 100km etäisyydelle Kuopiosta Kiuas tulisi pyörähtämään alaikäisillekin sallitulla keikalla.

Sitä odotellessa :)
 
YAAAAAAAAAARRRRRRRRRR!!! Odotus on palkittu. Rockcockissa räjähtää! Aivan mahtava juttu että näkee Kiuaksen vihdoin livenä.

Rockcockkia odotellessa!
 
Suomalaiset metalliorkesterit Kiuas ja Turisas konsertoivat seuraavasti:

29.10. 2010 Pakkahuone Tampere (ovet klo 19), K-15 / K-18
30.10.2010 Nosturi Helsinki (ovet klo 21)
31.10.2010 Klubi Turku (ovet klo 19)

Tulkaa siis mukaan, nostakaa tuoppia ja Palvokaa Ukkoa!