hehe, kad bih znala, proirila bih rijeè, ali neæe moæi. evo, sad tek u èetvrtak metalized (moj buduæi suprug koji je doselio iz Grèke/Atene) idemo u jedan klub na promociju nekakvog DVD-a Metallica Seattle 1989, pa neto Manowar - ni ne znam ta treba bit to tamo, pa æe svirat neki thrash band. nadam se da æu sresti nekog od poznatih - nikog nisam vidjela oko godinu i pol, da, stara sam i domaæica.. moda neto saznam.
e, da, ima jedan èovjek iz Rijeke, on dodue slijepo oboava Immolation, ali upuæen je u sve, i redovito se javlja mailom, pa ga mogu pitati o bendovima ovdje.
imamo odlicnu black metal grupu u fazonu Covenant i Dimmu Borgir-a...zovu se Draconic..iz BG
imamo odlicnu power metal grupu Alogia iz Smedereka
Alister - solidan thrash
Interfector - dosta originalan black iz Banja Luke
par odlicnih gothic grupa, Abonos, Diluvium
i dva dosta poznata troo, grim, kvlt, necro black metal grupa
May Result i The Stone
izdaju za CCP records.
i imamo Tornado...Serbian Kings of Steel...isto su izdali album za neku nemacku kompaniju, sviraju neku true/power...Manowar fazon.... peva im Filip Zmaher
pa nisu vam uvjeti losi onda, ako se ovako fino razvijate. i tu ima svega, samo sto mene zaobilazi... moj zivot je bio death-metal u moje vrijeme. a sada je samo poso/kuca/birtija (ovo zadnje nije, naravno :-/ )
ovo gore je bilo Smederevo, pretpostavljam.
neither does azal speak Croatian, he speaks Serbian, hehe.
nema nita, nismo isli, riknuo je auto.... :-/ a citam da su ionako trebali svirat covere stare Metallice.
mislim da je nekako bolje pricekat sljedecu turneju Nevermorea.
I feel piranhoid when people talk in the language that I don't understand. you shouldn't be so piranhoid, taking into consideration that you're a parent plus an experienced adult (in general... )