Tee

hehe, kad bih znala, proširila bih rijeè, ali neæe moæi. evo, sad tek u èetvrtak metalized (moj buduæi suprug koji je doselio iz Grèke/Atene) idemo u jedan klub na promociju nekakvog DVD-a Metallica Seattle 1989, pa nešto Manowar - ni ne znam šta treba bit to tamo, pa æe svirat neki thrash band. nadam se da æu sresti nekog od poznatih - nikog nisam vidjela oko godinu i pol, da, stara sam i domaæica.. :rolleyes: možda nešto saznam.
e, da, ima jedan èovjek iz Rijeke, on doduše slijepo obožava Immolation, ali upuæen je u sve, i redovito se javlja mailom, pa ga mogu pitati o bendovima ovdje.

hear ya. :wave:
P.S. kad se vraæaš u majku Srbiju?

:lol: I should have kept the English style for the keyboard. apologies to everybody who won't be able to understand everything because of it.

kraj maja se vracam.

Srpska scena se bas fino razvija.

imamo odlicnu black metal grupu u fazonu Covenant i Dimmu Borgir-a...zovu se Draconic..iz BG
imamo odlicnu power metal grupu Alogia iz Smedereka
Alister - solidan thrash
Interfector - dosta originalan black iz Banja Luke
par odlicnih gothic grupa, Abonos, Diluvium

i dva dosta poznata troo, grim, kvlt, necro black metal grupa :)
May Result i The Stone

izdaju za CCP records.

i imamo Tornado...Serbian Kings of Steel...isto su izdali album za neku nemacku kompaniju, sviraju neku true/power...Manowar fazon.... peva im Filip Zmaher :)

i tako to...nije lose scena za nase uslove :)

pa nisu vam uvjeti losi onda, ako se ovako fino razvijate. i tu ima svega, samo sto mene zaobilazi... moj zivot je bio death-metal u moje vrijeme. a sada je samo poso/kuca/birtija (ovo zadnje nije, naravno :-/ )
ovo gore je bilo Smederevo, pretpostavljam. :)

(pardoncek, koje si ti godiste?)

e, da, azal, ime ovog banda kaj sam ga spomenula je Inciter.... valjda misle da su Exciter. nadam se da cemo otic cut.

Piranha.jpg

neither does azal speak Croatian, he speaks Serbian, hehe.

nema ništa, nismo isli, riknuo je auto.... :-/ a citam da su ionako trebali svirat covere stare Metallice.
mislim da je nekako bolje pricekat sljedecu turneju Nevermorea. :rolleyes:

that was piranha

n/p Nick Cave: Bring It On

I feel piranhoid when people talk in the language that I don't understand. :D you shouldn't be so piranhoid, taking into consideration that you're a parent plus an experienced adult (in general... :D )

moze. :lol:
1. Nevermore nikada nece doci u Zg jer bi ih doslo gledati 100 ljudi, :err:
2. nitko te nece peglati jer neces govoriti.... :D samo engleski.... hoho