Viimeksi ostettu levy/dvd

Myöskin tuo Bodomin sinkku on tullut hankittua, ja sen lisäksi Sentencedin The Cold White Light (on muuten tosi hyvä levy, tykkään tosi paljon!) ja sitten ostin Northerin levyn. Mikähän sen levyn nimi oli, ei voi muistaa.. :E
 
Viime lastina Opethin Ghost Reveries, Katatonian Tonight's Decision ja Reverend Bizarren Harbinger of Metal.

Viimeksimainitulla on älyttömän hyvä cover Burzumin Dunkelheitista, ja muutenkin varsin loistavaa doomitusta. 75-minuuttinen EP!
 
Tuo RB levy on kyllä loistava madu, samoin kun tuo Opethin uusin eli Ghost Reveries jonka siis itsekin vasta sain.

Toissa aamuna tipahti postiluukusta Fear Factoryn levy Transgression jota kovasti on muualla arvosteltu mutta kyllä se vaan täällä pyörii ja mukavasti. Lisäksi ottaen huomioon että levyn ilmestymisaika on sama kuin kahden viimeisen vuoden odotetuimpien lättyjen julkaisupäivät eli StS ja Opeth niin kyllä se kaikesta huolimatta tuonne soittimeen eksyy muitten sijasta välillä.. vaikkakin silti MIKÄÄN ei tule tätä StS:n uusinta levyä päihittämään.. ikinä, paras levy mitä olen koskaan kuullut
 
^Mulle ei oikein iske tuo Ghosts of Loss. Mutta täytyy vielä kuunnella tarkemmalla korvalla, tähän mennessä ollu vähän sellasta taustamusameininkiä sen kanssa.
 
Tänään ostettua...
Nocturnal Rites - Grand Illusion
Gamma Ray - Majestic

Ja tilauksessa ovat:
Allen/Lande - Battle, sekä muutama Ragen levy (en edes muista mitkä)
Tässä kuussa onkin sitten taas tullut tuhlattua levyihin lähemmäs 100 euroa, onneksi sentään saatiin uus cd hylly, joten vielä ois tilaa n.200:lle uudelle (tahi vanhalle) levylle
 
kait se täytyy tunnustaa että nyt vasta kipaisin Bodomin uusimman hakemassa.. raskaamman kuuloista on kyllä kuin aikaisemmat levyt mutta hyvällä tavalla.. ja olihan tämä odotettavissa.
 
Black Swanin "When the angels of twilight dance" tuli hommattua huuto.netistä hintaan 8€ (+postikulut 1,30€).Tuon levyn oisin saanut kans Swampmusicista mutta hintaa ois tullut 17,90€ (niin ja tietenkin ne postikulut).Että näin.Mut hyvä levy kyllä on :)
 
Bathory - Nordland II
Aika mielenkiintoinen idea tehdä kaksi täysin samanlaista levyä peräkkäin, ei siinä mitään ei tuo kakkososa ykköselle häviä ollenkaan.. sääli vain ettei mielestäni nuille Bathoryn aikaisemmille levyille *köhBloodfiredeathköh* löydy enää mitään kilpailukykyä
 
Amoral - Decrowning

Onpas tiukka death -metal pläjäys, tämän vuoden parempia hankintoja tällä osastolla! Kunnon rypistystä, pirun hyviä riffejä ja hyvät soundit. Voiko sitä enempää haluta?
 
Wodka_Axu said:
Amoral - Decrowning

Onpas tiukka death -metal pläjäys, tämän vuoden parempia hankintoja tällä osastolla! Kunnon rypistystä, pirun hyviä riffejä ja hyvät soundit. Voiko sitä enempää haluta?

Tuo levy on kyllä tiukka paketti, vielä en oo tosin aitona ostanu.

Uusimmat ostokset itellä on Deathchainin "Deathrash Assault" ja De Lirium's Orderin "Victim No. 52".

Deathchain kyllä jyllää melko rankalla kädellä. Jälkimmäistä levyä on tullu kuunneltua "varmuuskopioina" jo pitempään mutta nyt tuli ostettua kun halvalla sai.
 
Hellfueled - Volume One

Hyvvää rokkia sveduhemmoilta tyyliin Black Label Society / Ozzy Osbourne. Uusi albumi Born II Rock julkastu tänään ruotsissa, maanantaina muualla euroopassa, eli sekin pitäis tulla postissa ens viikolla.
 
- Children Of Bodom: Something Wild -kuva-lp (Back On Black)
- Children Of Bodom: Hatebreeder -kuva-lp (Back On Black)
- Children Of Bodom: Tokyo Warhearts -kuva-lp (Back On Black)
- Children Of Bodom: Follow The Reaper -kuva-lp (Back On Black)
- Children Of Bodom: Hatecrew Deathroll -kuva-lp (Back On Black)
- Children Of Bodom: Are You Dead Yet? -kuva-lp