levysi?

montako poltettua levyä omistat??

  • alle 15

    Votes: 13 46.4%
  • 15-30

    Votes: 3 10.7%
  • 30-50

    Votes: 7 25.0%
  • yli 50

    Votes: 5 17.9%

  • Total voters
    28
  • Poll closed .
En omista montaakaan poltettua levyä, mp3:ja sitten vähän enemmänkin..Ostan kyllä aitona jos levy on oikeasti hyvä, sellanen että sitä kuuntelee paljon..Ja kun ostan levyn, niin laitan sen myös koneelle, kun on helpompi vaihtaa levyä ym. Noniin, olen liian köyhä, jotta voisin ostaa kaikki levyt aitona.
 
miellä tuos on joku alta 300 levyä, joista jotain 10 ehkä poltettuja.. tosin tuos on avomiehen levyt samassa kasassa.. vinyyleitä sitten onkin kasa 80-luvulta.. (kaikki Manowarit ja WASP:t toki :lol: )
mp3:sia onkin sitten ihan liikaa, eikä kaikkee ehi ees kuunteleen :D
 
Sanotaas nyt vaikka että hyvät cd ostetaan (vaikka olisikin jo mp3:sina kaikki levyn kappaleet) eikä levitetä eteen päin hyviä metalli artisteja (CoB,Ensiferum....jne)

Metallia pitää edesavustaa ostamalla levyjä! etenkin Suomalaisia metalli yhtyeitä
 
semmoset 13 tms. mp3sia on muutamat gigat. veljeltä ripattu aidoista CD:eistä suurin osa, ei jaksa monteen kertaan niitä levyjä ostaa.

ja semmonen periaate on, että jos mp3sina imppaa hyvän levyn, niin se sitten ostetaan.

"Miksi ihmeessä?"

joo vittu varastat karkit kaupasta jos ne on sun mielestä ylihintasia?
 
Poltettuja on 24 kpl, mutta suurin osa noista löytyy myös alkuperäisinä ja pari noista on omista levyistä koottuja kokoelma levyjä. Poltetut oli hyvä tapa tutustua bändeihin silloin, kun ei vielä ollut kiinteää yhteyttä. Nykyään voi netistä etsiä mp3:ia, jos sattuu kuulemaan jostakin mielenkiintoisesta bändistä. Jos kuulostaa hyvältä, niin tilaan levyn. Ja vaikka jos kaverilla olisi hyvä levy, niin tilaan sen, enkä polta, jossakin asiassa pitää kuitenkin moraalia olla.
Jos joskus saan investoitua autoon cd-soittimen, niin sitten luultavasti otan kopiot kaikista levyistä, autoon ei oikein viitsi alkuperäisiä kantaa naarmuttumaan ja hyvällä tuurilla pöllittäväksi. Meikkiksen levyissä kun on aika paljon sellaisia, joita ei Suomesta aivan helpolla löydy.