Official chatting thread in finnish!

Joo leikkaamaan ne mullakin joutu ton alahampaan. Sitten ne äkkäs että ylähammaskin pitää ottaa kun se tökkis muuten sitä leikkaushaavaa. Mutta se lähti ihan pikku vetäisyllä. Ja se oli 45 astetta vinossa että se olis joskus tarvinnut ottaa joka tapauksessa.

Mutta vittu soikoon, 249 euroa. Ja tossa meni joku 45 minuuttia. On siinä jampalla tuntipalkka.
 
Juu yksityisellä. Se leikkaus tai kirurginen poisto tai whatever on tonnin vanhaa rahaa. Mahdollisesti kunnallisellakin voisi tuommoista tehdä mutta Tampereella ei kunnallisella saa aikaa edes hammastarkastukseen. Sanovat vaan että "Ei ole aikoja, mene yksityiselle."
 
Originally posted by Windom Pearl
Vää vää multa otettiinkin eilen kaksi hammasta huisvittuun. Että rutina kuulu vain. En paljo laula kun suuta ei saa kovin auki. Ja syön nallepuuroa. Se on kyllä ihan hyvää kun siihen tuppaa kaakaota mutta jälkimaku on niinku aurajuusto. Se on aika outo juttu se.
Nallepuuro :headbang:


:lol:
 
Mulla väännettiin 6 vuotta hampaita oikeaan asentoon, ja pikku hiljaa alkaa pelottaa ettei ne pysy niin. Täällä koulussa maantiedon tunnilla, teen juttua Jupiterista. Se on kyllä jo valmis, hienot puoli sivua rumalla käsialallani. Onneks on kuviskerho ja saan alkaa vääntämään savesta kirjatuki kakkosta. Onkohan mulla jotenkin tylsää tällä hetkellä? tuntuu kuin selostaisin itselleni mitä tällä hetkellä teen. No, tästä viikko käyntiin pikku hiljaa.
 
huomasin just pari päivää sitten et ku örisee ja kattoo tv:tä samaan aikaan niin tv ottaa aika paljon häiriötä...
 
Originally posted by Graveheart
Öh...tota...ääh...Emmää tiiä...miks sä multa kysyt?
No kun ajattelin, että roikut eri foorumeilla kuin minä ja siellä olisi eri ihmisiä...iih...

@Hearse: Niin minäkin muistelisin, mutta kun porukat muuttelevat niitä asuinpaikkojaan..
 
Noniin! Saatiinhan se Tonikin puhumaan ;) Se on semmonen älykkö, että ei siltä voi odottaakaan, että sillä ei olisi järkevää asiaa... Mutta nyt ei näköjänsä ollut... Mutta hampaista... YTHS rulaa, multa pitäis poistaa alhalta takaa molemmat viisaudenhampaat, tammikuussa otettiin röntget ja täti sano, jotta pitäis varata aika erikoishampilääkyrille... En ole sitä vielä tehnyt, kun ei ne vihoittele... Siis hampaat. Mutta se juttu mikä rulaa, on se, että niitten molempien poisto maksaa yhteensä alle 50 jörtikkää... :headbang:
Tulin juuri diabeteslääkäriltä... Vähän ihmetyttää, miksi siellä edes käyn...
Lääkäri (Jatkossa L): Huomenta
Antti (Jatkossa A): No huomenta huomenta...
L: Mitenkäs menee? Onko sokerit kohdallaan?
A: No siinähän se, ehkä vähän yläkanttiin... Eikä oo tullut otettua hirveästi verikokeita
L: No, ei kai tässä muuta... Kävisitkö vielä puntarissa?
A: 100kg
L: Joo, eli siis sama kun viimeksi? Onko vielä muuta?
A: Ei
L: No katsellaan sitten neljän kuukauden päästä uudestaan... Moro!
A: Moro!


... Että joo...
Kiittää ja poistuu.