Official chatting thread in finnish!

Originally posted by Windom Pearl
Mutta perkele. Nillä laulaa Chris Cornell. Tuleva levy voisi olla vaikka hyvä.
Ei laula enää. Hajosivat / Cornell lähti jo, mutta ehtivät yhden levyn tekemään yhdessä. Sen toisaalta piti kyllä ilmestyä jo kesällä... :D
 
No eipä ilmeisesti... :D


Ja huomenia vaan kaikille! toiseksi viimeinen sivaripäivä menossa...
 
No viime vuonna oli ensimmäinen, joka jotenkin onnistui...nyt tuli melkein samanlainen, kun on melkein samat vaatteetkin ja hiukset vain pidemmät...silti piti mennä siihen..Kai siinä jokin viehättää, kun saa kameramiehet tuskailemaan "Taas se mustiinpukeutunut, voi helvetti tästä tule mitään, eikö se osaa lukea että lapussa sanotaan VÄRILLISIÄ vaatteita kiitos. Vittu, menkää joku nyt se tohon puskan taakse työntämään tai jää kuukauden palkka saamatta.."
 
Ja hra. Aron tyypillinen perjantaiolotila taas... StoraEnso on muuten helvetin hyvä isäntä, kannattaa koettaa... Oltiin eilen Imatralla ryyppäämässä... Nukkumaan klo. 05 ja herätys 09 vittujoo... Mutta tulipa ainakin viinaa juotua. On muuten aika pieni tämä Suomi. Poikettiin matkalla Imatralle Lappeenrannan TKKlla, ja vastaan tuli kaksi (2) valkeakoskelaista kaveria, vvaikka en edes ollut soittanut niille... Vittujoo, siinä sitten kahviteltiin ja puhuttiin paskaa... Että semmosta. Moro!
 
Argargarg.

Moro taas... otan Antti osaa, imatra kuullostaa aika raskaalta kohteelta :) Itse en edes lähtenyt enää baariin sitten rutkusta tultuani, kun ei kukaan suostunut kaveriksi. Joku meidän mukana siellä ollut janpa tosin kyseli -- beatles-keskustelun päätteeksi -- että haluanko lähteä sen kämpille (ilmeisesti) "parantamaan kuuloaistia" tjms. Menetelmänsä lienevät pääasiassa respiratorisia.. en tiedä koska jouduin kieltäytymään. Pani vaan miettimään että edellisestä kerrasta, kun tarjottiin, ehtikin vierähtää jo melkoinen tovi.

arg. pilviveikoista tulee muistoja päähän. alkaa vituttaa. vituttaa vitusti.

hmm. mäkin taidan olla kärsimysekshibitionisti. surkeaa.


Johtunee valkeakosken lintukotomaisuudesta -- tai jotain -- etten itse ole tuollaisessa luokkakaveri-kuoli -tyyppisessä tilanteessa. Ihan positiivista varmaan. Toisaalta nyt olisi mielenkiintoista tietää että miten sen silloin olisi ottanut; jotenkin tuntuu että tuskin olisi paljoa nakannut (ellei siis olisi hyvin tuntenut), mutta tiedä tuosta nyt sitten.

Blabber blabber.

Hirveästi juttua hampaiden lähdöstä. Marko puhui rutinasta.. tuo oli minunkin mielestä se kaikki pahin puoli siinä poistossa. Tosin meikäläiseltä lähtivät kaikki ihan vetämällä, mutta oli se härö fiilis kun et mitään tunne mutta pää sanoo kruts kruts kun välskäri vääntää tongeilla hampuleita suusta.

Joo. Lähdenpä rollsiin syömään ja sitten katson isopaljosti jeremiahia.
 
Ummm... Rolls... tai oikeastaan mikä tahansa junk(ie) food... Itseasiassa oli helvetin mielenkiintoinen reissu tuo Imatran excu, kymmenen tuntia bussissa vaan ei oikein jaksa innostaa, mutta mitä sitä ei tekisi ilmaisen alkoholin takia? Vähän rupesi jopa kiinnostamaan tuo StoraEnso työnantajana, katsotaan nyt sitten, mitä ensi kesä tuo tullessaan...
 
Olipa taas v-loppu. Meikkis lähti Raahesta jo torstaina, pitiki sitte illalla olla melko ällittömässä kondiksessa, aamulla pää oli niinku ois pätkitty. Soitinki serkulle ja kysyn, että jos ne ois varulta pieksäny minut sillon illalla, mutta se ei tunnustanu muistavasa mitään semmosta. Vissiin pyöriny portaat alas, siihen malliin noita mustelmia oli ja silmän päällä semmonen jälki niinku ois nyrkillä tempastu, heh. Perjantaina lähettiin ennen seittemää aamulla Ouluun tullaamaan toisen serkun Kosovosta tuomaan Volvoa, ei sitte onnistunukkaan Oulussa, niin piti ajaa sieltä Kokkolaan. Meikkis veti kaljaa koko matkan, ettei päässy paha olo yllättään. Lauantai aamuna metille, yks jänis saatiin. Lauantaina taas muisti pois ja sunnuntai aamulla seitsemältä metille. Kämppiksen kans eksyttiin, ku lähettiin heittään pikku lenkki pistolta toiselle. Eikä tullu edes reput mukaan, niin olihan se nälkä ja jano ku krapuloissaan siellä harhaili. Loppujen lopuksi tultiin takas melkein samaan paikkaan mistä lähettiin, hieno ympyrä tehtiin, vittu.
Nyt väsyttää aivan saatanasti, koko matkan sai polttaa ketjussa, ettei nukkunu rattiin. Aamulla ois kokeet joihin en oo lukenu vielä tavuakaan, kusessa ollaan.
 
Äh, kello on puoli kymmenen sunnuntaina ja olen koululla kuuntelemassa metalliliittoa ja surffaamassa netissä.

=> (implikaatio)

Minulla ei ole elämää...