Opeth in Turkey !

Baba Opeth 8 sarki calsin o yeter de artar.. ama Damnation calmazlar umarim, gaz Turk milleti cosmaya atlamay ziplamaya yakip yikmaya hevesli, damnation dan bi sarki yakismaz bence euheu :)
 
bu arada AHH AHH keske orada olabilseydim o gunde..


amerikada opeth i izleme olanagi buldum ama amerikali ibneler o kadar gaz veya melankolik degil

simdi dusunebiliyorum arkadaslarimi ve diyar insanlari konserde ,

Lepper Affinity nin bastaki o insani olduren riffleri girince,mikael babamizin WE ENTERED WINTER.. degisiyle insanlarin dunyadan kopup baska boyutlara gidislerini, lepper affinity nin clean vokalleri girince hep bir agizdan herkezin soyleyisini kafamda canlandiabilyiorum valla.

sora Advent gelir, Mikael baba bizi alir 1996 yilina goturur, hele sarkini 8. dakkadan soraki riffleri ve Shadows.. ve geri kalan kismindaki vokalleri insanlari sirkeler.

hele sonra Drapery Falls baslar, allah allah anlatmaya bile gerek yok. Sarkinin basindaki insani olduren clean vokaller, sarkinin tam ortasindaki manyak riffler, ondan sora giren growl vokaller, mikael baba bizi butun sorunlarimizdan uzaklastirir.



daha sonra gelir Credence, 6 dakka boyunca kendimizi daha onca hic hissetmedigimiz kadar rahatlamis hissederiz.

arkasindan direk Bleak baslar, kimsede soyliycek soz kalmaz. ama hep bir agizdan agzimizdan su kelimler cikar: Devious moments in your eyes....

ondan sora Night falls again.. mikael baba alir goturur bizden herseyi.

Ve sonunda Demon Of The Fall gelir. Mikael baba bizi dotumuzden siter o sarkida ,kendimizi birakiriz konser yerinin en onunden en arkasinda buluruz.. o sert riffler , o deli sozler, mikael babanin yuzundeki o siddet ve manyaklik ifadesi. bizi orada olduru verir. ve sarkinin sonundaki clean vokaller gelir.. run away, run away.. mikael baba bizi hayatimizdan alir, birakir baska yerlere atar.

HEHEH pardon beyler konseri arkadaslarimla kacirmanin acisini orada olsam ne hissedecimi anlatarak cikarmak istedim..

size iyi eglencler, iyi keyifler.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 
we are Opeth!
valla biz sivastan 4 kişi geliyoruz. o tarihe kadar www.opethturkiye.tk sitesini de yapmış olurum..ama bu kadar baba grubun bi arada olması bir organizasyon harikasıdır..keşke almora olmasaydı...onun yerine acrimony olsaydı..neyse buldum da kıllısını arıyrm.sanki.
 
Ultimatemetalciler alınlarına U harfi koysun.Kaynaşalım.Bilet kalmama gibi bir ihtimal olur mu acaba?Her şeyi göze alıp bu konser kaçırılmaz mı acaba?Konserden sonra Opethciler topluca ağlayacak mı acaba?
 
baba gitmeyin konsere madem Almora kotu bi grup;p

@HunAski:bu arada paran varsa git bileti al hemen. kacirican gote gelecen 1 sene oturup aglican : )
para yonunden sorun yoksa simdi git al hemen boku bokuna riske girme;p
 
Baytar abi sozluk de yaziyomussun sende topiklerini gordum, bazi mal insanlar Opeth e bok atiyo ya hey allahim.

Benim hic suphem yokki oraya giden insanlarin %80 i felan Opeth i seviyodur, %25i felanda bir tek Opeth icin gidiyodur..
 
evet arkadaslar biletler tukenebilir. benimkinin ustudne 03706 yaziyor dolayisyila simdiden 3700 kisi satmis ki ben bu bileti 3 gun once almistim simdi ne kadardir...
ben de yazarim bu arada sozlukte. nickleriniz nedir ?
 
EUIEUHEHU arkadasim o numarayla 3700 bilet satmanin alakasi yok sen yanlis anlamissin sanirim.. :)

simdiden 3700 bilet satsa Opeth turkiyeye her hafta sonu ugrar:p
 
Evet hayatımda en çok istediğim 2 şeyden biri gerçekleşecek(Diğeri sonsuz güce ulaşmak) Bu bakımdan çok mutluyum.
Orada yazan numara bilet sayısını gösteriyor diye biliyordum. Ama benim aldığım günden sonra geçen 2 günde 3300 bilet satılması, olası gözükmüyor. Ama şu da bir gerçek ki insanların çoğu Opeth için orada olacak.

Sözlükte o tür vakalar olur fazla üzülmeyin. Cevabını veririz zamanında:)
Nickim aleksey'dir sözlükte.
 
Atrocity mahvettin beni. Devious movements in your eyes diye bağırınca başka bir isteğim kalmayabilir hayattan. Of çok sakat bir gün olacak.
 
atrocity said:
baba gitmeyin konsere madem Almora kotu bi grup;p

haydaaa! Konsere gitmek için almorayı sevmek mi lazım..sadece opethle rottin+kr. için taaaaaaaaaaaaaa sivastan gelecem be! la Hunaşkı biletleri nasıl alacaz sizin paranız var mı..o konsere gidemezsek senin ayaklarınıo keserim
 
@infinite-dream : "Devious movements in your eyes"
diye steven wilson babadan daha iyi kimse bağıramaz mikael bile.zaten bağıramadııını diğer konsrelerde gördük :) opeth keşke porcupine tree yi de getirseydi..
 
genizah said:
atrocity said:
baba gitmeyin konsere madem Almora kotu bi grup;p

haydaaa! Konsere gitmek için almorayı sevmek mi lazım..sadece opethle rottin+kr. için taaaaaaaaaaaaaa sivastan gelecem be! la Hunaşkı biletleri nasıl alacaz sizin paranız var mı..o konsere gidemezsek senin ayaklarınıo keserim


Baba saka yapiyoduk,, sen sakayi kaka yaptin iyi mi ;p
ciddi demiyodum heralde uheue :loco:
 
Haa bu arada Steven Wilson demissin belki o adam Bleak i daha iyi solemis olabilir clean vokallerni ama canli olarak mikael kadar iyi olabilir mi bilmiyorum :)

bi ornek:

Mikael denen hayvan oglu hayvan ogle bi adam ki mesela Demon Of The Fall soylerken sarkinin ortasinda o arka arkaya manyak iki bogurme + demoon!!!!! degisindeki surat ifadesini gormelisin. herif demon un allahi oluyo. ole o normal tatli surat gidiyo manyak bi herif olup cikiyo karsina..

2 dakka sora RUN AWAY, RUN AWAY. derken surati gormelisin. o seytan gibi surat gidiyo yerine geliyo o melankolik aglamakli surat..

heeeyt gene gaz oldum tamam susim ben. 29 unda gorur herkez zaten. hehe :D
 
Yav mırın kırın allem kallem.Bu gibi sözlerle benim dünyadaki yegane hayalime gölge düşürmeye çalışan aileme burdan teessüflerimi gönderiyorum.opethi bi izliyim sonra evden kaçacam o oalcak.insanın kaç tane hayali olur ki?
"gazing unto the stars
please take me there"

yani,...

ama ordaki gerçek müzikten anlayan kardeşlerimle tanışmak için her türlü duygu sömürüsüne başvurmayan hunAşkı ne olsun!!!

Ha bi de bize ne diğer gruplardan.Biz opeth için gidiyoruz ve beraberce oturup izleyecez.Konserden sonra etkilenmemi adam olacak mı ona bakacaz( opethciler hariç).
Çok konuştum,hisliyim!
 
galiba grupların çıkış sıralaması şu:
1. Almora
2. Antisilence
3. Radical Noise
4. Rotting Christ
5. Opeth
6. Kreator
7. Dio

yani Opeth, Rotting Christ'tan sonra çıkacak. Oha hani diğerlerini anladık, eskiler kapris yaparlar falan da Rotting Christ kim oluyor da Opeth'ten sonra çıkıyor?
 
commandante said:
yani Opeth, Rotting Christ'tan sonra çıkacak. Oha hani diğerlerini anladık, eskiler kapris yaparlar falan da Rotting Christ kim oluyor da Opeth'ten sonra çıkıyor?

bu kadar da fanatik olmayın ya.. tamam opeth benim de en sevdigim gruplardan ama bu rotting christ a yada başka gruba bok atmak için neden diil ki.. adamlar 93 den beri albüm cıkarıyolar. (teknik olarak opeth den eskiler) bence tam tersine rotting christ ın sonra sahne alması gerekirdi, çünkü adamlar bu piyasada daha uzun süredir varlar. opeth anca "blackwater park" la su yüzüne çıktı. bunu sakın bi tartışma başlatmak için yazdıımı sanmayın. ama bu "opeth en büyük, dierleri siktirsin" mantıgı harbi asap bozuyo
 
vallahi ne amaçla yazdın bilemem, ama ne yazık ki söylediklerinde ufak bir mantık kırıntısı bile yok... Paradise Lost'u altgrup olarak çıkaran bir Opeth'i Rotting Christ'dan önce çıkarmaya zorlamak hakarettir... Gerçi Opeth gibi alçakgönüllü bir grup böyle şeyleri umursamaz, benim yaptığım kraldan çok kralcılık oluyor, ama sadece bir grubu diğerinden daha çok seviyorsunuz diye mantığı bir kenara bırakmayın.

Rock the Nations festivaline heyecan getiren, en çok bilet sattıran grup Opeth'dir... Onun dışında hadi diyelim ki Opeth Blackwater Park ile su yüzüne çıktı(ki yanlış Orchid çıktığında çok büyük bir yankı uyandırmış, Morningrise ile beraber Opeth artık İsveç dendiğinde akla gelen gruplardan olmuştu.), Rotting Christ ne ile su yüzüne çıktı bir söyle... Hayır, istersen tartışma başlatmak için yaz sorun değil, ama önce dediğin şeyleri bir kanıta dayandır... Sonuçta Dio ve Kreator birer efsanedirler, müziklerini dinlemem hazzetmem ama saygı duyarım, ancak bu paragrafta saydığım nedenlerden dolayı ben olsam bırak hangisini önce çıksın diye düşünmeyi, Opeth ile Rotting Christ ismini aynı bilet üzerine koymam...