Opeth in Turkey !

opeth in alçakgönüllü olup olmadığı hakkında hiç bir bilgim yok. okuduklarım seyirciyle konser dışında da iyi ilişkiler kurduklarıyla sınırlı.
opeth in morningrise albümünden sonra isveç denince akla gelen gruplardan olduunu sanmıyorum. ona sıra gelene kadar in flames, dark tranquillity,amon amarth gibi gruplar dergilerin kapaklarını süslüyodu. ilk albümleriyle müzikte yeni bi yol açtıkları için ses getirdiler ama kısıtlı kişiye ulaştılar. senin için farklı olabilir ama opeth esas fan kitlesini BWP ile kazandı. bu albümden sonra kapaklara çıkmaya başladı.
rotting christ " triarchy of the lost lovers" ile adını duyurdu ve "a dead poem" le başarıyı yakaladı, ki *bana göre* "a dead poem" su ana yapılmıs en basarılı albümlerden biridir. alçakgönüllü oldukları için depremzedeler için bir konser verdiler.
ben de bu konsere ilk olarak opeth için gidiyorum ama h2000 de olduu gibi opeth bu festivale katılmasaydı gene de rotting christ için giderdim.
paradise lost konusundaysa adamlar efendi davranmışlar. opeth onların altında çalsaydı kimse "paradise lost kimmiş" gibisinden bişi diyemezdi.bana göre doğru olan odur. konserde seyirci sayısı az da olsa daha büyük ve deneyimli olan grup sonra çıkmalıdır.
 
ben dinliyorum Ephel Duath çok deli bir grup, davulcuları ve basçıları gerçeküstü. kliplerini izledin mi? bu kadar soğukkanlı, bu kadar iyi çalan bir davulcu görmemiştim de adam bu yolda saçları dökmüş zaten yapacak tabii :D. sen onların guestbook'a türkiye'ye gelin yazmışsın galiba zaten di mi?
 
evet kliplerini izledim aşık oldum. cazımsı,deli.gelin yazdım evet ama ne kadar gerçekçi bilmiyorum.Ben aslında bir şarkılarını dinledim.diğer albümlerini bulamadım burda.sende var mı? nerden buldun?
 
Sorun şöyle olur biletler 50 milyon olmuş vce artacak.Maudlin of the well arayan arkadaşa ise şunu söylüyorum ki akmar ve bilumum metal cd si satan yerde m.o.t.w bulamazsın ben aradım bulamadım.fakat bir arkadaş netten iki albumunu (Leaving your body map,bath) benim için indirdi.Bu adamlar dehşet çok istiyosan kopyalayabilirsin benim cd den.ephel duath sahibi bir insan yok mu???
 
@Hunaşkı: Mahmutcum isfiçre hastağnesinin yarışmasında çok acı sı.mışız. hayırlı olsun. gitar paraları kendi cebimizden mi çıkardı? biletleri kaçta aldın. benimki nasıl güzel mi?
 
beyler Dark Tranquillity deki oldugu gibi video ceken felan olur mu Opeth calarken? veya bootleg yapan felan?

en azindan biriniz resim felan ceksin bari. ahh ahh bende orada olcaktim.. :'( :'(
 
@HunAski: abi ben CDlerini(The Painter's Palette) sipariş ettim, konsere kadar gelmiş olur. İstiyorsan cüzi bir miktara sana bir kopya çıkartırım konsere getirmek üzere...
 
@atrocity : ben konserden bir gün önce istanbula gelicem. eğer hunaşkı bey beni sirkeciye götürüse dijital makine alıcam. böylece binlerce [abarttım] opeth fotosunu internet alemine yayıcam.allah nasip kısmet ederse. hadi selamın aleyküm :)
 
olaya kendime kufur ettirerek girecegim ama iceri fotograf makinasi almicaklarmish(?) oranin guvenligi iyi calisir ona bi seyler uydurmak lazm..

iki: utanarak soyluyorum-bi suredir sehir merkeziyle alakam kesikti bil mil de acmiiyoduk insanlar oha abi nasi bilmezsin gibisinden tepkiler verdi benim sucum yok ortaliktaki ilanlarda Opeth den bahsedilmiyodu bi kere..neyse hayatimn dumurunıu yasadim gorunce ilani biletix in sayfasinda...

ulan bi ish kazasina kurban gitmezsem sabah saat 8 de hatta 28 haziranda kapiya dikilmeyen bole olsun..
aglicam simdi mutluluktan ewet islemim yapildi aldim biletimi...
 
  • Like
Reactions: atrocity
hehe abi su cekilip atilan foto makinalarindan alin , girerkende corabin icine sokun oyle girin.. hearlde adamlar 034043 kisiyi donuna kadar aricak deiller ya?

bi dusun yani, sen sabahin 8 inde gittin oraya , opeth elemanlari geziniyo yolda oyle. ama senin yaninda kamera yok, resim cektiremiyosun yani.. haha bok gibi olur heralde.

neyse ben olsam su ucuz cekilip atilan (disposable camera) lardan alirim bi tane, eyer iceri almazlarsa , birakirim kapida o kadar para deyer opeth icin.
ama bide iceri girip resim cekersen, allah allah sora eve gidip cerceveleyip duvara asarsin. heh neyse:p

bence o kadar sorun olmaz donunun icine veya coraba (sigara koyma hesabi) koyarsan cunku orasi buyuk bi yer o kadar cok kisiyi didik didik arayamazlar.. iceri girince cikarip resim cekersende 34309430 kisnin icinden gelip seni atmazlar disari siklemezler yani.

heh uzun oldu biraz,neyse;)
 
@comandante & diyerleri: su ephel duath in lyric lerini bulabilicegim yer varmi ya?

hehe yoksa su comandante ye baski yapalim cd leri gelince yazsin hepsini :D