tämä on huono foorumi

Ei sen tarvi olla mikään tiukkapipo forum jos haluaa puhua asiaa..meneppäs Opeth-forumille..juttu on jokseenkin kehittyneempää kuin täällä..ehkä sen takia kun on englantia, nii ei joka 11v nulikka ymmärrä missä mennään ja jättävät asian sikseen :) nojoo, on tää toisaalta ihan "rento" boardi ja jos ite haluaa, nii voi kyllä tehdä threadin jos on jokin ongelma bodomiin liittyen...tai musiikkin yleensä, niin kyllä luulisi vastauksen saavan ennen kuin alkaa paskanjauhaminen...esim toi rumpaleille suunnattu kysely: Hyvin sai kaveri infoa ja kunnes sitä ei enää enempää keneltäkään löytynyt, niin siirtyi sekin threadi paskanjauhamiseen :) (en silti väitä, että nimenomaan tossa threadissa siirryttiin paskanjauhamiseen, saattoi se jäädä muuten vaan "pimentoon" mutta se nyt oli vaan jonkimoinen...selonteko)
 
@OzzOzbourne: Ei ole kyllä paljon parempi meno tuolla Bodomin englannin kielisellä osiollakaan. Tosin pari tyyppiä riittää täyttämään asiattomuuksilla monta ketjua...
 
epäilen että jos täällä keskusteltais vain aiheesta Children Of Bodom, viestimäärät ei ois tuhansissa, pikemminkin kymmenissä..
Täällä kyllä sais olla samanlainen foorumi kun maidenfinlandilla, keskitytään vain paskanjauhantaan.. Mutta tänne kirjoittaa (ilmeisesti) ainakin osittain samanhenkiset tyypit, siksi on helppo jauhaa paskaa...
 
Montakohan vakiokävijää on täällä suomen kielisellä foorumilla? Vittu tähän vielä off-topic osio...:rolleyes:
BA on siinä oikeassa, että täällä on helppo jauhaa paskaa, liiankin helppo. Vertaa vaikka johonkin POnlineen, siellä ei onnistu alkuunkaan. Tyypit saavat kohtauksia mitättömistä asioista eivät kestä vittuilua ja pelastavat jutuissaan maailmaa.(Tulipa mieleen pari samanlaista tyyppiä täältäkin) Ei ole tullut käytyä POnlinessakaan muutamaan viikkoon, vaikka siellä kieltämättä sai aikaan mielenkiintoisia väittelyjä, ilman ylenmääräistä henkilökohtaisuuksiin menemistä. Mutta samoista asioista väittely n:nteen kertaan alkaa jo vituttaa. Varsinkaan, kun loppu peleissä kenenkään kanta ei muutu, vaikka se miten vääräksi osoitettaisiin.
 
Hearse&Torgoth: totta, liiankin totta...;)

mutta minä olen nyt ainakin viimeaikoina yrittänyt pitää jutut aiheessa... toisin kuin joskus ennen...
 
BA: Jos täällä pitää keskustella vain Children Of Bodomista, ja lähes kaikki COB:ia koskevat topikit on jo jauhettu loppuun, niin ettei pysty keksimään "tsiltren ov potom rulaaa111"-topikkeja parempia COB:ia koskevia topikkeja.