The new Katatonia album...

Originally posted by Lena
HauntED, ale TY TEZ NIE MASZ ZADNEJ FOTKI! Wiec z tym HDD to cos nie tak...podobno mozna jakies fotki z google zamiescic, ale jeszcze nie doszlam JAK :)

To u mnie tez jest puste pole i brak zdjecia? Dziwne bo jak wchodze na forum to fota ktora wybralem z hdd jest. A z tym google to wiem tyle co ty... :) U Ciebie dalej nie ma tez foty :cry:

Lena a wyswietla ci sie fota, ktora wybralas w miejsce avatara u ciebie na kompie? Bo ja swojego avatara widze, ale wlasnie nie wiem czy inni??? :mad:

At last! Haunted, u ciebie tez jest juz fotka! Choc ta moja to jakas sie dziwnie rozjechana zrobila :) Na marginesie: skad dokladnie jestes? Bo jakby nie patrzec w Polsce nie ma zbyt duzej ilosci fanow Katatonii :)

Originally posted by Lena
At last! Haunted, u ciebie tez jest juz fotka! Choc ta moja to jakas sie dziwnie rozjechana zrobila :) Na marginesie: skad dokladnie jestes? Bo jakby nie patrzec w Polsce nie ma zbyt duzej ilosci fanow Katatonii :)

Ja jestem z Bielska-Bia³ej. Fakt, fanów Katatoni u nas jak na lekarstwo. Dobrze ¿e mamy to forum bo przynajmniej mo¿na pogadaæ o ulubionych zespo³ach z ludŸmi z ca³ego œwiata.

Lena, coœ Twój avatar znowu nie dzia³a. Jednak z hdd nie mo¿na mieæ obrazka. Ja znalazlem w google, w zak³adce grafika...

Jak to nie dziala, przeciez ja go najnormalniej widze ?! Eh, troche techniki...;)

BTW -don't you think we should start writing in English? 'Cause last few mails are in Polish and maybe sb would like to write sth... :)

You know I have seen mine when it was from hdd but others couldn't see it. I checked your properties and this file is from your hdd. You can see it, but I can't and others too. You must find some pic in the Internet :(