_Zsuzsa_
Dumbo
Na mivan? Itt meg közben megindult a szervezkedés? Hát jó...mondjuk jobb lenne ha 2 szavas válaszok helyett inkább használnátok vmi IRC klienst...
_Zsuzsa_ said:1: nem, énis muhahhahha
CSak kérdezd meg hányan leszünk a Földön 30 év múlva...
2. rábasztál, de talán a postagalamb hoz majd vmi hírt az eredményről, hacsak le nem szedik egy AK-47essel
Alígha, hacsak nincs távcső az AK-47-esen, de a rázkódástól, a fickó átmegy robotgépbe
3. De, jó lesz a reggeli tejes-kávéhoz...várjcsak, akkor kávét is kell
venni. annak is lement az ára?
Le. csak átkell ugranom Paulohoz Rióba. Tudod Paulo, aki Maria férje, akiről kiderült, hogy Ő Fulzsenzio apja, apjának szobatársa, negymamájának testvére és Leonszió 20. unokájának felesége gyerekének a nagyapja.
4. azt nem iszom, tiltja a vallásom. hozz SÖRT!
Uuuuhh. Hogyhhogy tiltja? Isten óvja a lelkemet, hogy megkérdezzem milyen vallású vagy.
5. Okééééééééééééééééééééé
_Zsuzsa_ said:A virsli sztem megoldható, a Bayern-ről még tárgyalni kell a manágerrel. Vagy csak simán zsákot húzunk a fejükre, majd azt hiszik, hogy este van és elalszanak. Akkor majd becipeljük őket is a bunkerbe aztán ott virágot dugunk a seggükbe.
Nekem már volt 80 fok is az alkohol szint, azóta jobban szeretem az egyenlítőhöz közelebb eső helyeket, érthető okok miatt