az már miota van, sajnos..
csináljanak egy külön ujságot a szaroknak...
EZT MEG HAGYJÁK MEG NEKÜNK!!!
vagy irjanak a bravoba!
multkor osztálytársam bravojában strato, immortal, stb volt
MI A FASZ VAN MÁÁ????
nagyon elfajultak már a dolgok...ezt az immortal-os dolgot énis láttam...a mostan popcornban meg arról írnak, hogy milyen menő rokkernek lenni...bazmeg...az ilyeneket falhoz kéne állítani és lelőni.
Hehhehe, ez nem perverzség, csak a legenyhébb módozata annak amit megérdemelnek
Amúgy énis megvagyok fázva...köhögök itt össze meg vissza... asszem ez most valami járvány...és csak neten fertőz, mert csak netes haverjaim betegek
hi all!
én is elég szarul vagyok... köhögk, meg minden..
ja idézem az immortalos részt:
"...Támad a majmok bolygója! A norvég, death metalt játszó Immortal..." vmi ilyesmi volt!
1.:Mi az, hogy MAJMOK BOLYGÓJA?????
2.: Death Metal???
hülyék ezek?
na meg mi ez a menő ha rocker vagy...
!fuck off!
1.:egy film, azaz kettő
2.:halott fém, azaz megvan halva. sima szenvedtető szerkezett, mint pl.: a macska fel van mászva a fára, hát ja.
Hát ja. Tervezzünk bojkottot. Mondjuk izé... Nem most mennem kell... De csinálunk egy olyan bolykottot a Bravóban, hogy húúúúú. Maj' kitalálom és kitálalom. Na csoki Choki
!dnah a deen ew ees uoy t'nac !yvan eht ni !dnats a ekam dna elpoep no emoc !yva
n eht ni !esae ta dnim ruoy tup nac uoy ,sey !yvan eht ni !saes neves eht lias n
ac uoy sey !yvan eht ni
Törpiek: Hát ja, szerintem nem is ismerik ezeket a zenéket. Le kellene ültetni őket egy bezárt, sötét szobába és v é g i g kellne hallgattatni velük az Immortált. Hm. Ha jobban meggondolom ilyen súlyosan azért nem szeghetjük meg a Genfi egyezményt.
Bocs, most mennem kell, mer' megjött a kisöcsém és vele kell játszanom...