Hearse tämän on jo nähnytkin, postaanpahan ihan teidän muiden huvi(tutukse)ksi. Nytpähän tiedätte millä alueella asutte.
Suomi on kartassa jaettu viiteen osaan kehämäisesti. Kehien keskipiste sijaitsee Suomen katu-uskottavuuden ja ylivertaisuuden painopisteessä noin suurinpiirtein Töölön kisahallin paikkeilla Helsingissä eli Stadissa. Kahta ensimmäistä kehää (Kehä I ja Kehä III) ei taittosyistä ole saatu kartalle näkymään. Varsinainen Stadi siis rajoittuu Kehä I:n sisäpuolelle. Stadin sisällä voi nähdä myös muita kehämaisia rakenteita. Onpa joissain tiedepiireissä kaikkein Stadein Hesa määritelty rajoittumaan sporien toimintasäteen muodostamalle alueelle.
Kehä I:n ja Kehä III:n välistä aluetta kutsutaan Landeksi. Landenkin sisällä on havaittavissa ainakin kaksi pienempää kokonaisuutta: varsinainen Lande, johon kunnon stadilainen ei todellakaan uskaltaudu, sekä Pönde, johon stadilainen silloin tällöin siirtyy fisustamaan tai jotain. Suurimmalle osalle tätä aluetta joutuu jo ostamaan seutulipun, mikä stadilaiselle merkitsee suunnilleen samaa kuin reilikortin tai Neuvostoliiton viisumin hankkinen.
Kehä III:n ulkopuolelta alkaakin jo alue, jolla stadilaisista ei koskaan olla edes kuultu. Noin Hämeenlinnan ja Lahden tasolle rajoittuvaa aluetta kutsutaan Skuugeksi. Skuugen sisään rajoittuu sellaisia metsäläisten pesäpaikkoja kuten Riihimäkin, Hyvinkää, Kerava, Lohja, Järvenpää ja suuri osa Vantaasta, jonka eteläisimmät osat voidaan toki lukea Landeen kuuluvaksi. Skuugeen matkaamiseen tarvitaan jo jotain gaad dääm junaa, jollaisista stadilaisia skidejä peloteltiin joskus ammoin, niinkuin merihirviöistä tai vampyyreistä konsanaan.
Skuugen ulkopuolella olevaa aluetta kutsutaan Jänkhäksi. Jänkhän ulkoraja kulkee Rauman ja Jyväskylän kautta, jättäen sisäänsä useita nomadismia harjoittavien kädellisten keskittymiä, kuten Turun, Tampereen, Mikkelin, Lappeenrannan ja Lammin. Jänkhästä saatu tieteellinen aineisto on jo melko hajanaista ja epäluotettavaa. Tiettävästi alueen asukit palvovat useita epäjumalia, joista huomattavin lienee Icehockey. Ammoin Stadinkin alueella asustaneet jänkhäläiset ovat jättäneet Icehockeylle rakennettuja temppeleitä ainakin Töölöön ja Pasilaan.
Jänkhän ulkopuolelle rajoittuu Suomen viides alue, jolle ei alueesta saatujen kovin vähäisten tiedonmurusten takia ole edes annettu nimeä. Epävirallisesti aluetta kutsutaan No hope -alueeksi. Vasta viime vuosina ovat ensimmäiset tutkimusmatkailijat uskaltautuneet tuolle hyvin vaaralliselle ja pelottavalle alueelle. Tutkimusten perusteella alueella on joskus muinoin ollut jopa jonkinlaista sivistystä, joka löytyneiden seinäkirjoitusten mukaan tyssäsi meidän kulttuurimme vedenpaisumustarinaa vastaavaan "Rakennemuutokseen", jota seurasi ilmeisesti vääjäämättä "Maaltapako". Mielenkiintoisimmat seikat liittyvät kuitenkin muutamaan pieneen alueeseen, joissa elämää on ilmennyt myös em. katastrofien jälkeenkin. Todistettavasti ainakin "Tampere" -nimisessä paikassa on 1990-luvun puolivälissä ilmennyt jonkinasteista katu-uskottavuutta. Sama ilmiö on mahdollisesti ilmennyt vielä huomattavasti pohjoisempana "Vaasassa" ja "Jyskylässä". Nämä anomaliot on ristitty Some hope -saarekkeiksi.
Tämä aluemaantieteellinen jako on jätetty tiedeyhteisön, Helsingin yliopiston maantieteen laitoksen, käsiin ja tutkittavaksi armon vuonna 1999.