Official chatting thread in finnish!

Originally posted by DotNoir
Meidänkin rumpalilla on semmoset originaali-sintun nilkan paksuset kapulat

Ei se ole koosta kiinni. :devil:

eihän siinä voi mitään muuta, kun vääntää hanikoita kakkoon...

Niin no, yksilökohtaistahan tuo on. Mä olen monasti soitellut rumpuja yksinäni korvatulpitta ilman minkäännäköisiä tuskaisia irvistyksiä (tai semmoista "makean makuista" vihlausta korvan perukoilla.. you know?)
 
Hearse tämän on jo nähnytkin, postaanpahan ihan teidän muiden huvi(tutukse)ksi. Nytpähän tiedätte millä alueella asutte.



Suomi on kartassa jaettu viiteen osaan kehämäisesti. Kehien keskipiste sijaitsee Suomen katu-uskottavuuden ja ylivertaisuuden painopisteessä noin suurinpiirtein Töölön kisahallin paikkeilla Helsingissä eli Stadissa. Kahta ensimmäistä kehää (Kehä I ja Kehä III) ei taittosyistä ole saatu kartalle näkymään. Varsinainen Stadi siis rajoittuu Kehä I:n sisäpuolelle. Stadin sisällä voi nähdä myös muita kehämaisia rakenteita. Onpa joissain tiedepiireissä kaikkein Stadein Hesa määritelty rajoittumaan sporien toimintasäteen muodostamalle alueelle.

Kehä I:n ja Kehä III:n välistä aluetta kutsutaan Landeksi. Landenkin sisällä on havaittavissa ainakin kaksi pienempää kokonaisuutta: varsinainen Lande, johon kunnon stadilainen ei todellakaan uskaltaudu, sekä Pönde, johon stadilainen silloin tällöin siirtyy fisustamaan tai jotain. Suurimmalle osalle tätä aluetta joutuu jo ostamaan seutulipun, mikä stadilaiselle merkitsee suunnilleen samaa kuin reilikortin tai Neuvostoliiton viisumin hankkinen.

Kehä III:n ulkopuolelta alkaakin jo alue, jolla stadilaisista ei koskaan olla edes kuultu. Noin Hämeenlinnan ja Lahden tasolle rajoittuvaa aluetta kutsutaan Skuugeksi. Skuugen sisään rajoittuu sellaisia metsäläisten pesäpaikkoja kuten Riihimäkin, Hyvinkää, Kerava, Lohja, Järvenpää ja suuri osa Vantaasta, jonka eteläisimmät osat voidaan toki lukea Landeen kuuluvaksi. Skuugeen matkaamiseen tarvitaan jo jotain gaad dääm junaa, jollaisista stadilaisia skidejä peloteltiin joskus ammoin, niinkuin merihirviöistä tai vampyyreistä konsanaan.

Skuugen ulkopuolella olevaa aluetta kutsutaan Jänkhäksi. Jänkhän ulkoraja kulkee Rauman ja Jyväskylän kautta, jättäen sisäänsä useita nomadismia harjoittavien kädellisten keskittymiä, kuten Turun, Tampereen, Mikkelin, Lappeenrannan ja Lammin. Jänkhästä saatu tieteellinen aineisto on jo melko hajanaista ja epäluotettavaa. Tiettävästi alueen asukit palvovat useita epäjumalia, joista huomattavin lienee Icehockey. Ammoin Stadinkin alueella asustaneet jänkhäläiset ovat jättäneet Icehockeylle rakennettuja temppeleitä ainakin Töölöön ja Pasilaan.

Jänkhän ulkopuolelle rajoittuu Suomen viides alue, jolle ei alueesta saatujen kovin vähäisten tiedonmurusten takia ole edes annettu nimeä. Epävirallisesti aluetta kutsutaan No hope -alueeksi. Vasta viime vuosina ovat ensimmäiset tutkimusmatkailijat uskaltautuneet tuolle hyvin vaaralliselle ja pelottavalle alueelle. Tutkimusten perusteella alueella on joskus muinoin ollut jopa jonkinlaista sivistystä, joka löytyneiden seinäkirjoitusten mukaan tyssäsi meidän kulttuurimme vedenpaisumustarinaa vastaavaan "Rakennemuutokseen", jota seurasi ilmeisesti vääjäämättä "Maaltapako". Mielenkiintoisimmat seikat liittyvät kuitenkin muutamaan pieneen alueeseen, joissa elämää on ilmennyt myös em. katastrofien jälkeenkin. Todistettavasti ainakin "Tampere" -nimisessä paikassa on 1990-luvun puolivälissä ilmennyt jonkinasteista katu-uskottavuutta. Sama ilmiö on mahdollisesti ilmennyt vielä huomattavasti pohjoisempana "Vaasassa" ja "Jyskylässä". Nämä anomaliot on ristitty Some hope -saarekkeiksi.

Tämä aluemaantieteellinen jako on jätetty tiedeyhteisön, Helsingin yliopiston maantieteen laitoksen, käsiin ja tutkittavaksi armon vuonna 1999.
 
Originally posted by Orchid
Niin no, yksilökohtaistahan tuo on. Mä olen monasti soitellut rumpuja yksinäni korvatulpitta ilman minkäännäköisiä tuskaisia irvistyksiä (tai semmoista "makean makuista" vihlausta korvan perukoilla.. you know?)

Joo, kyllä mä tiedän... Meidänkin rumpali on soittanut korvatulpitta rumpuja ilman minkäännäköisiä tuskaisia irvistyksiä (tai semmoista "makean makuista" vihlausta korvan perukoilla.. you know?), ja olen henkilökohtaisesti ollut läsnä myös ilman korvatulpia kokien kovastipaljon kaikennäköisiä tuskaisia irvistyksiä (tai semmoista "makean makuista" vihlausta korvan perukoilla.. you know?) ne kaksi sekuntia, jotka minulta on sitten vienyt laittaa ne tulpat korviin...
 
En jaksa painaa "edit"...
Niin ja se on kuulemma saundipoliittinenkokonaisratkaisu, tai joku muu haista-paskasyy, minkä takia niitä runpuja täytyy kuulemma lyödä niin SAATANAN KOVAA...
 
Tuli vain mieleen, jostain lehdestä luin, että jossain olisi pöydän naputus SM-kisat tai jotain. Olisi varmaan mielenkiintoista olla paikalla seuraamassa :D saatikka tuomaristossa.

*treenaa*
 
No vittu itseltä hyytyy tremolot ihan alkuunsa :mad:

Mutta joo, voin vain kuvitella miltä yleisöstä tuntuu kahden ja puolen tunnin kuluttua...toivottavasti sieltä edes saa viinaa...tosin se ei olisi osallistujalle kamalan suositeltavaa..tai no...
 
Moro...
aktion020.gif
 
Jos täällä on Summoningista pitäviä, kannatta käydä hakemassa Enidin sampleja http://www.enid-webrealm.de/Enter.htm bändi on kuulemma aloitettu tribuuttina Summoningin Minas Morgul albumille. Ja sen kuulee.
Lisäksi löysin Fireboxin sivuilta tälläisen uutisen:
Melkein 'uutta' SUMMONINGia tulossa helmikuussa. Napalm Records julkaisee kaksi biisiä sisältävän mcd:n jonka kummatkin biisit ovat aiempien levytyssessioiden ylijäämätavaraa.
Pakko-ostoshan tuo on.