Opeth in Turkey !

overkiller said:
karambolde girenler oldu, içerde bazılarını kontrol edip çıkardılar, bazıları protesto için kendileri çıktı, bazı büyükler protesto için girmediler. benim yanımda arkadaş vardı giremedim. 200 civarı kişiyle dışardan izlemeye çalıştık opeth'i. 3 yıldır beklediğim, hayaliyle bir aydır uyuyamadığım, ankara'dan sırf onun için geldiğim konsere içki satışı yüzünden alınmadım. ve yüzlerce kişi de benim durumumdaydı

heralde abi %100 hak veriyorum sana.

ben REZALET derken kapilarin gec acildigindan bahsettigni ve Opeth i izledigini sanmistim ozur dilerim..

genizah said:
dün benim de hayatımda geçirdiğim en güzel gündü.. mikael ve petere dokunmak sarılmak ve konuşmak olağanüstü şeylerdi..peter dünyanın en melek insanı.. iki eliyle birden elimi tutacak sırtımı sıvazlayacak kadar samimi birisi... haşla etkisinden kurtulamadım...

...

@don carleone: abi dün gece her opeth tişörtlüye forumda mısın diye sordum. sadece bi kişiyi bulduk hunaşkıyla. o da Cry havoc... çok baba biriymiş oda.. ama biz seni bulmaya uğraştık.. keşke telefon numaranı alsaydım...

abi hay amına aazına sıçıyım ya...en son burada konuşmaya devam edelim diyodum, bir daha nete giremedim...o yüzden de telefonumu afişe edemedim. noolursa olsun ben cebimi burdan afişe ediyim: 0535 888 18 57
istediğiniz zaman ararsınzı, istanbula yolunuz düşerse bana gelirsiniz bey abiler. çok üzüldüm ya, çok da duygulandım. ya zaten bir opeth zirvesi düzenlemek lazım.
ben hele zaten bir ayhan kırdar kitabı bulsam ulaşıcam da sana...

Emre Karacaoğlu

ET Hydro Quebec said:
How the fuck can you speak Turkish ? I'd might take two mouth and three tongues to be able to speak it properly. Impossible language.

hey dude do you want to see the longest turkish "word"?

it's a "word" not a sentence.. but don't ask us what it means :loco:

there you go:

"cekoslovakyalilastiramadiklarimizdanmisiniz"

:p

don carleone.abiben de senin telini kaydetmiştim ki senin benim teli kaydettiğini okudum duygulandım.3 ay sonra istanbuldayım.opeth gitti yastayım:)