Opeth in Turkey !

arkadaşlar selamlar, opethte görüşürüz. ben asıl herkesi antimatter konserinde bekliyodum ama sattınız. :p inşallah burda görüşürüz. atrocity gelemiyor konsere, canı sağolsun. o herif gavur memlekette her hafta konser izliyo. konsere kadar burdan muhabbete devam edelim.

genizah said:
atrocitcim avatarın şimdi dikkatimi celbetti. o fıstık kim yahu. boobs:)

evet genizah hem boobs lar sksin seni ilk once, hemde seviyemizi dusurmeyelim heh
grumble.gif
grumble.gif
supergrin.gif

beyler istanbul veya ankara'da ikamet edip elinde maudlin of the well albümü(leri) bulunan arkadaş varsa bana pm veya burdan mesaj gönderebilir mi? teşekkürler :)

abi kusura bakma o iş yattı. bir arkadaş albümleri bana satın almış özür dilerim. eğer çektiysen alırım tabi

yine de konserde görüşelim :)

ohaa 18+ iymis.. hay amina kodumun ulkesi bilet satarken solemiyolar, konser afisinde yazmiyo, ana sayfasinda yazmiyo kapidan iceri girerken solemisler cus yani..
benim tum arkadaslarim geri donmek zorunda kalmis 2 tanesi karambolde girmis .. heh

gelince anlatin beyler nasildi konser diye!!

opeth'in malmö'den gelen uçağındaki arıza nedeniyle kendi enstrümanları olmaksızın çaldılar. konser kesinlikle muhteşemdi.

setlist:
godhead's lament
drappery falls
deliverance
a fair judgement
demon of the fall

damnation turu için tekrar geleceklerini müjdelediler.

ayrıca konser sonrası otururken, birden karşımda opeth gitaristi peter lindgren' i gördüm. ayağa kalkıp "hi!" dedim ve elini sıktım. ardından aramızda şöyle bir diyalog gelişti:

ben: "hi... i'm one of your biggest fans... thank you for your music and all."
peter: "thank you."
ben: "do you know where mikael is?"
peter: "i don' t know... somewhere around here."
ben: "ok... thanks again for everything... please come back here again." peter: "we will... really we will... (elini omzuma koyarak) thank you."

ve böylece en sevdiğim grubun gitaristiyle tanışma şansını yakalayarak, bir konserde başıma gelebilecek en güzel şeylerden birini yaşamış olmanın verdiği huzurla dio için sahneye yöneldim. dio' yu beklerken yaklaşık yarım saat mikael' i aradım ancak bulamadım. yine de anlamsız bir gülümsemeyle dio' yu izledim ve neşe içinde konser alanını terk ettim.

benim açımdan konser, bir müzik grubunun konserinden çok, bir ayin, bir nası anlatiym... yani başka hiç bir grupla yaşayamayacağım bir tecrübeydi.... beklediğimden de az parça çaldılar, tadına doyamadım ama sonuçta opeth' e doyma gibi durum söz konusu olamayacağından, uzatmiyim, dünyada müzikal anlamda yaşamayı en çok istediğim tecrübeydi, artık neyi kaçırırsam kaçıriym üzülmem. beğenerek izledik, herkese tavsiye ederiz...

kendi enstrümanları olmaksızın? gitarlar onlarındı, ama mendez'in söylediğine göre amfiler ve pedallar değil tabii, onları diyorsan doğru...

açıkçası ses düzeni, tüm gruplar içinde en... kötü demiyim de, iyi olmayan opeth' ti. gitarın sesi bastan az duyuldu. kitle iyiydi. konser alanında en çok opeth tshirtlü adam vardı.

enstrümanlar onlarındı ama konser öncesi mike baya bi süre onların olmayan amfilerle falan baya bi uğraştı, bi görevli de peter'e efekt pedallarını falan gösterdi buna basınca şu oluyo, bu şunun için tadında falan.

demon of the fall öncesi mike bi "death metal scream" istedi seyirciden, ardından da bi "king diamond scream" i istedi, ondan sonra "you are ready now." dedi ve "az sonra bir şarkı çalacağız ve köyü şeyler olabilir" dedi seyirciyi gazlamak için, ardından da şarkıya girdi, nakaratta "demon" diye bağırırken galiba gırtlağımda bişeyler yer değiştirmiş olabilir. :)

dün benim de hayatımda geçirdiğim en güzel gündü.. mikael ve petere dokunmak sarılmak ve konuşmak olağanüstü şeylerdi..peter dünyanın en melek insanı.. iki eliyle birden elimi tutacak sırtımı sıvazlayacak kadar samimi birisi... haşla etkisinden kurtulamadım...

...

@don carleone: abi dün gece her opeth tişörtlüye forumda mısın diye sordum. sadece bi kişiyi bulduk hunaşkıyla. o da Cry havoc... çok baba biriymiş oda.. ama biz seni bulmaya uğraştık.. keşke telefon numaranı alsaydım...