Opeth in Turkey !

ya da hiç gerek yok, orda Türk grupları yuhalayanların hepsinin aklını sikmek lazım zaten, aradan sen de çıkarsın...

HunAski said:
Opethci kız yok mu?

yehgeyege kopardin abi beni
lol.gif
:lol: :lol: :lol:

commandante said:
ya da hiç gerek yok, orda Türk grupları yuhalayanların hepsinin aklını sikmek lazım zaten, aradan sen de çıkarsın...

Bi grubu türk olduğu için dinleyen ve sevenin müzik zevkinden şüphe ederim. Ayrıca sikişli konuşmaya devam edersen elime geçmemeye çalış sıkarım dizine topuğuna boş yere başımı derde sokma.

Türk olduğu için dinle, ya da Türk olduğu için dinliyorum demedim... biraz yukardaki yazıları okusan bunu anlardın...
Adam ol, ben sana ne dedim? Resmini yolla suraya, konserde işini görücem...

ya of manyakmisiniz ya

lion sende nesin abi ne bacagina sikarim abdestsiz gelme? kuro musun abi?

comandante: sende siktiret ya bunlami ugrasican heh

muzik forumunu ne hale cevirdiniz,cenabetler,ozellikle sen lion..:lol:

@hunaşkı : bence opethe gelmezler. Yani sen orda gördün mü bilmem de sivasta zaten sen de dahil dört kişiyiz. hepimiz de "sap"ız yani.dio ya falan gelen olursa biz de nasipleniriz orda.

ayrıca lion ciddi söylemiyodur şakadr. öyle bi adam diil chat off topicte falan. gerçi sataşmışlardı ona bi kere o zaman ben de kafa göz daldıydım adamlara.

@genizah: abi gavurlar dalarsa tabi kafa goz daliriz da simdi comandante'yle sidik yaristirmanin geregi yok yani onu diyorum.. neyse

bu arada Opeth e gelen kizlar olur, cok fazla sayida, (o tip bi konsere gore cok yani) ama cogu manitayla gelir heralde. tek basina gelen olacagini sanmam.