Opeth in Turkey !

@lion: baba dün seni de göremedim.. ayrıca maudilin leri biz istiyoruz hunaşkıyla beraber..nasıl ulaşırız sana?
biz 2 gün daha burdayız.. seni de görmek istedik ama göremedik.

..
beni sorarsanız iki de bir forıst of oktobııııııııırrrrrrr diye bağıran kişiydim...en önlerdeydim ayrıca...

Dün gerçekten hayallerim( biraz kısa sürse de) gerçek oldu.Tam tadı damağımızda kaldı derken dünyanın en tatlı insanları olan Mikael ve Peter'i gördük Genizah'la.Bu insanlar mükemmel müziklerinin yanında aynı mükemmellikte birer karaktere sahipler.Bu konserin bizim için yeterli olmadığını bi daha gelmelerini söylediğimde elini uzattı ve elimi sıktı.Ben de dayanamadım sarıldım.Mikael büyük bir sabırla hayranlarına imza dağıttı.Ağlamak istedim...

Dün gerçekten hayallerim( biraz kısa sürse de) gerçek oldu.Tam tadı damağımızda kaldı derken dünyanın en tatlı insanları olan Mikael ve Peter'i gördük Genizah'la.Bu insanlar mükemmel müziklerinin yanında aynı mükemmellikte birer karaktere sahipler.Bu konserin bizim için yeterli olmadığını bi daha gelmelerini söylediğimde elini uzattı ve elimi sıktı.Ben de dayanamadım sarıldım.Mikael büyük bir sabırla hayranlarına imza dağıttı.Ağlamak istedim...
Commandante seni aradık ama bi tane carcass tişörtlü adam gördük o da sen değildin.Tel ini almamak gibi bi aptallaık ettim.İki gün daha istanbuldayız biz sen bana numaranı göndersen bi yerde buluşsak da alsam cdlesi olur mu?Hatta bu bir UM toplantısına çevrrilebilir mi?Maudlin of the well de getiren olur mu?
CEvap bekliyorum.Biz GEnizah'la geliriz.

dün gece müzikal anlamda hayatımın en önemli olayını yaşadım. eminim buradaki pek çok insan için öyleydi... ayrıca peter' la tanışmak ve "we will come back... really we will." deyip elini omzuma koyduğu an, bi opeth bageti ya da penası kapmaktan çok daha mutluluk verici bişeydi. bu forumdaki hiç birinizi şahsen tanımıyor olmama rağmen, konser esnasında hepiniz (Nick' leriniz) aklıma geldiniz ve uzun sürelerdir bu forumdaki opeth konseri threadlerini okuyup da iç geçiren bizler adına çok sevindim. nedenini bilmesem de, opeth' i canlı seyretmiş olduğum için kendimle gurur duyuyorum.

genizah said:
@lion: baba dün seni de göremedim.. ayrıca maudilin leri biz istiyoruz hunaşkıyla beraber..nasıl ulaşırız sana?
biz 2 gün daha burdayız.. seni de görmek istedik ama göremedik.

..
beni sorarsanız iki de bir forıst of oktobııııııııırrrrrrr diye bağıran kişiydim...en önlerdeydim ayrıca...

Bende en önlerdeydim ama seni görmedim. bende rarrr diye bağırıp durdum kafa falan salladım. pogo yapanların ordaydım ama ben yapmadım. ben kadıköy civarında oturuyorum buralarda buluşmak isterseniz bulusalım veya parasını yollarsınız bana postayla bende cd leri yollarım sen bilirsin.

ben bahsettim azicik.. arkadaslarimin cogu girememis. konser gunu 18 yas seysi cikarmislar. olcak is degil ya.. bide kapilar 0324 saat gec acilmis.

ama siktiret abi iceri girip opeth i izlediysen hersey deger di bence.. rezalet mezalet nolacak adamlari izledikten sonra.. :)

Gerçekten doğaüstü bir konserdi .

Tamam , kısa çaldılar . Tamam , gitar sound'u -özellikle yüksek frekansta - pek başarılı değildi . Ancak adamların samimiliği , özellikle Lopez ve Mendez'in inanılmaz/hatasız tekniği , tüm olayı mükemmel bir hale getirdi . Seyirci ve grup arasındaki uyum da görmeğe değerdi . Kısaca o yaklaşık bir saatlik konser bana 10 dakikalık bir hayal , bir transmış gibi geldi . Headbang yaparken arkadaşımın omzuna geçirip neredeyse kırdığım burnumu bile hissetmedim !

Bu arada şerefsizim ben çılgınca "demon of the fall!" diye bağırırken mikael gözlerimin içine bakıyordu .

Umarım bir dahaki defere bir festival kapsamında değil de tek başlarına gelirler ve 8/9 şarkılık gerçek setlist'i izleme olanağı buluruz . Forum'dan kimseyi kişisel olarak tanımadığım için konser alanında da tanıyamadım ancak varlığınızı hissediyordum :)

atrocity said:
ben bahsettim azicik.. arkadaslarimin cogu girememis. konser gunu 18 yas seysi cikarmislar. olcak is degil ya.. bide kapilar 0324 saat gec acilmis.

ama siktiret abi iceri girip opeth i izlediysen hersey deger di bence.. rezalet mezalet nolacak adamlari izledikten sonra.. :)

karambolde girenler oldu, içerde bazılarını kontrol edip çıkardılar, bazıları protesto için kendileri çıktı, bazı büyükler protesto için girmediler. benim yanımda arkadaş vardı giremedim. 200 civarı kişiyle dışardan izlemeye çalıştık opeth'i. 3 yıldır beklediğim, hayaliyle bir aydır uyuyamadığım, ankara'dan sırf onun için geldiğim konsere içki satışı yüzünden alınmadım. ve yüzlerce kişi de benim durumumdaydı

ayrıca rock the nations yetkililerini tek bir nedenden dolayı yuhalıyorum : hani içeri fotoğraf makinesi ve diğer kayıt aletleri alınmayacaktı? biz insan evlatlığı yaptık laf dinledik diye amele gibi telefonla fotoğraf çektik. madem sokacaksınız hava yapmayın sitenizde dimi ama? neyse fotoğraf çekenler buraya yollasın da.. ben de yollarım gerçi çok kaliteli olmaz ama ...

Bu kadar UM ci varmış nasıl görüşemedik hayret.Neyse..Ben bugün (salı) kadıköy veya taksimde olabilirim tel:
0 536 727 72 58 ...comandante sen de ephel duath getirebilirsen bana bi haber ver...

performans iyiydi ama 5 $arkı yetmedi kesinlikle bi arkadasin da dedigi gibi 15 dakka gibi geldi ve $oka girdim bitince.. bu arada benden baska da herkes adamlarla tanısmıs galiba nasi göremedim bu kadar icimize kadar geldilerse anlayamadim. bu arada 18 yas olayında sadece yıla bakıldı 85'liler alındı mesela.

genizah said:
@ lion : biz galiba seni gördük ya. sarışın ve top sakallıydın sanırım.. hatta ufak bi tartışma mı ne oldu ..

yok top sakalım yoktu tartışma da olmadı. üstümde bordo cradle of filth tshirt ü vardı.