Opeth in Turkey !

Lion in a Cage said:
Radical Noise-Antisilence zaten hardcore grupları, silipknot veya limpizkit alt grubu olarak daha çok yakışırdı bence. Almora da oldukça topoş power metal. Evet evet yuhalıyalım hep beraber sittrip gitsinler asab bozmadan.
evet alt gruplar kötü, ama onlar dio ve kreator için hazırlanmış alt gruplardı, rotting christ ve opeth'e uymadı.
aslında tam bir karmaşa: dio - heavy kreator - thrash rotting christ -black ve opeth de malum :cool:
 
bilet alan varmi lan? yazsa biletin ustunde yazar dimi? ben biletixi cek ettim orada yazmiyo.. ben burada bilet alirken web sayfasinda yaziyo bide biletin ustunde yaziyo..
ama burasi sittimin turkiyesi, sen biletini alirsin, bi bok yazmaz, kapiya gidersin herifler 18 yas siniri var der uhue


18 yas assagisi varmi icinize? euh
 
atrocity: önemli değil, görevimiz... :p

18 yaş altı olursa bana etki etmez ama bu kadar umutlanan insanlar için çok üzülürüm...

Ne internet sayfasında, ne de biletimin üstünde yaş sınırı ile ilgili hiçbir şey yazmıyor... Ama bir gerçek daha var ki, benim biletimin üzerinde Opeth bile yazmıyor... :D Neyse artık bizim çocuklara mecburen konser posteri imzalatacağız, n'apalım... :p
 
benim bilette opeth var, ama 18 yaşla ilgili bir şey yok. olan bana olur zaten :(
yine de yaş sınırı olduğunu pek sanmıyorum
 
biletlerin hali rezalet. dio nun ismini eşşek kadar , şanlı OPETH i de bit kadar yazmışlar. dio a dünyanın en büyük sesi falan diyolar.e mikaelin sesi ne o zaman.keşke opeth bu gruplarla beraber gelmeseydi.rotting christ neyse de trash grupları (kreator) opethi bozar.yani kendi adıma ben konserdeki trashçilere sinir olurum.(dayak yiyecem gibi bi duygu geldi şimdi içime). keşke porcupine tree , ne biliyim keşke maudlin of the well falan gelseydi.

alt grup meselesinde Lion in a cage e katılıyorum fakat ben onun kadar aşırıya kaçmamıştım yuhalyacak kadar. yani o kadar vasat grup çıkacağına Acrimony çıksa daha dolu dolu yaşardık konseri.Yine de can sıkmaya gerek yok. Almora orda vıcır vıcır ötyerken biz orda daş.ak geçeriz. enerjimizi opethe saklarız.mikael baba gitarı eline alınca opeeeeeeeeesssss deyu böğürürüz.

ayrıca aklıma bişey geldi şimdi. konsere gelicek u.m. sakinleri buraya fotolarını yollasın.böylece birbirimizi tanımış oluruz. hatta ben şöyle kabatsaslak bi site felan açarım " opeth um team" diye özenti bişiler yazarız:) eğer foto yollamk isteyip de host sorunu yaşayanlar olursa bana e-postayla ataşmınt yapabilirler.

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
genizah.
 
dediğin porcupine tree, maudlin of the well konserine kim gelir ki? adamların türkiye'de albümleri yok - acı ama gerçek- vokal konusuna sonuna kadar katılıyorum. dio'nun sesi mikael babanınki yanında osuruk gibi kalır çok afedersiniz.

konser alanına domates sokuyorlarsa alıp almora'ya fırlatmak lazım. onlar kim, opeth'e alt grup çıkmak kim
 
tamam, almora çok kalitesiz bir grup, çok kötü müzik yapıyorlar, ama arkadaşlar sonuçta bir emek verip birşey ortaya koymaya çalışıyorlar, bu kadar da saygısızlık olmaz ki...
bu arada küçük bir hatırlatma Dio olmasa Metal olmayabilirdi, hani aklınızda bulunsun...
 
commandante said:
tamam, almora çok kalitesiz bir grup, çok kötü müzik yapıyorlar, ama arkadaşlar sonuçta bir emek verip birşey ortaya koymaya çalışıyorlar, bu kadar da saygısızlık olmaz ki...
bu arada küçük bir hatırlatma Dio olmasa Metal olmayabilirdi, hani aklınızda bulunsun...

Geçen kabız olmuştum sıçarken bi emek sarfettim sorma gitsin. Bokuma saygı duymak istermisin?
 
commandante said:
lion in a cage: sen çok kalitesiz bir adam çıktın ya yazık...

Ukalalardan hoşlanmam. Hakaret etmekte sakınca görmem. Ayrıca online kişiliğimle gerçek kişiliğim bağdaşmaz.
 
lion: burada 5-6 kisi adam gibi konusurken 2 mesaj attin seviyeyi herkezi birbirine dusurdun, soliycek baska bisey bulamiyorum.


Beyler bu arada Turk insani olarak bi ozelligimiz daha cikti ortaya: Hepimiz Opeth gelse dotumu veririm dicek kadar Opethi seven adamlariz, simdi bi organizasyon yapmislar, Opeth geliyo ama yok alt grup boktan , yok Dio cok eskimiz zart zurt.. heh siktirin ya kim sikler yani sen oraya Almora icin gidmiyosun ya?
Adamlar Opethi turkiyeye getiriyo , oyle ya da boyle, belki o 3 turk grup olmasa konser felan bi bok olmicak..

neyse beyler ben gitmiyorum zaten fazla konusmak dusmez bana
siz eylenmenize bakin :headbang: :headbang: :headbang:
 
Yaw ne salaksınız be. Ben gitmiycem falan mı dedim sadece Almora yı sevmediğimi söylüyorum ayrıca ben öyle fanatik bir opeth fanı değilim sadece hoşlandığım gruplardan biri ve konserine gideceğim. Ne kadar çok mal varmış opeth dinleyen ya, fenerbahçe taraftarını geçtiniz.
 
venue de konsere giden varmi daha once ?
icerde yicek iccek fiyatlari nasi olur bi biraya 5 mlyon vermiyelim arada
 
Th Provenance nin adresini yollayabilirmisin merak ettim
bir iki arattim google dan goremedim+üşendim de biraz


sweatshirtler terletir yanniz ona gore
don gomlek saglam gelin allta:)