_Zsuzsa_ said:@TCOD: mittoménmilyen váltós Nem te vagy a piercinges? Franc, pedig már épp mondtam volna, hogy kísértetiesen hasonlítasz az Amorphis énekesére
@Chokehold: tom, tesód küldött pár Edguy-osat. Mondjuk nekem az lenne a legnagyobb élmény ha vagy Finntroll-ékkal vagy Bodom-ékkal lenne egy
Chokehold said:és az miylen legyen?!!
hmhmhmh????
The_Children_of_Decadence said:Inkább a hangom hasonlít jobban, de az a képen annyira nem hallaccik
_Zsuzsa_ said:Valóban nem, legközelebb csatolj egy mp3 fájlt is
Chokehold said:bocs, h nem voltam, de szar volt a gépem... de már jó, és akkor megkéne csinálni a BALFELS?KURVASARKOT, mert már idegesít?...
Pá
Chokehold said:Nem, 4800 volt igazából... és kaziban nema dják ki a HCDRt sem, és a tokyo w-t sem
Most mi van a cobhcvel?
Chokehold said:Az a baj, hogy jelenleg egy KURVANAGY HIBÁM VAN A GÉPPEL! Ugyanis: OLYAN LASSÚ, MINT A NEMTOMMI... ez még semmi..., de :
"MSGSRV 32" Na ez mi a szar? Kikapcsolásnál azt irja ki, h hiba történt, amikor meg bekapcsolom, akkor meg mindenhez azt irja ki, h nem válaszol...
Ja meg a sajátgépben nincs semmilyen meghajtó jelölve, csak a C, de pl a D-nél azt irja, h 0kbyte hely.. szoval azt irja, h nincs olyan...
TCOD, te technikus mittoménmi Segits már és akkor tudok jönni ide is, meg meglesznek a videjók.. stb..
NA PÁ!
-Chokky
_Zsuzsa_ said:hahaha, format c ?? ez legyen sztem az utolsó megoldás.
Choki, vidd el szervizelni.