_Zsuzsa_ said:Hülyeség. Legalábbis ahol én vettem ott ingyé lefuttatták rajta egy 3D progit mert mindig fagyott aztán adtak egy új ramot próbára. Ahogy mondtam, INGYEN. De persze lehet, hogy őt lenyúlnák, nemtom
Chokehold said:A FASZT!
Windows XP-t telepitek, és a MSGSRV 32 egy tipikus Windows hiba... azért nem gondoljátok komolyan, h elviszem szervizbe, h formázzák nekem pénzért...
Ennyit még énis megcsinálok
Ja, TCOD ez a fuck.uw.hu/cobhc.swf meg jó, csak a problémák:
1. Én miért hullok szét?
2. Miért te vagy a "főszereplő"?
3. a Presents után ne rakj vesszőt!
Chokehold said:oké...
Nem vagyok laza... Láttál már engem?
_Zsuzsa_ said:Akkor ne vidd el szervízbe,de akkor meg ne is sírjon itt a szád, ha Te is meg tudod oldani bazze Kérdezted a véleményünk,ennyi.
És nem azt mondtam, hogy PÉNZÉRT menj el megformázni mert ahhoz persze, hogy nem kell visszavinni, de lehet hogy ott rájönnek 2 perc alatt, hogy anno bennehagytad a mecsbokszodat a videokártyában és ez tönkrebaszta vagy mittomén és nem is kell letúrni az egészet. És mint MONDTAM, nekem nem kértek el érte külön pénzt. Nah.
Chokehold said:hülyék
Kivettem az egyik winyót, aztán majd veszek bele egy másikat, mert az a szar... megnéztem az én gépemben is... És ott is szar...
EJE: a matchboxos rész tényleg jó volt...
Zsuzsa: na most mán akkor písz!!!
_Zsuzsa_ said:Nem haraggal írtam, csak tanulságként de azért písz
Már műxenek a letöltések az oldalamon ! Kéretik szavakkal illetni, de nem nagyon csúnyákkal Pl, hogy milyen bandákat tegyek még fel, azzal kapcsolatban jöhetnek tippek
Chokehold said:hé, cod! honnan másoltad ki?
ja amugy formáztam a cémet! meg a démet is!
TCOD: "Aszondja az egyiket." Ja, mert kett? van
Chokehold said:pff.... nem hinném...
De miért irtál olyan zkrokat, akik már fent vannak Zsuzsa oldalán?
? csak kérdezte, h mit látnál szivesen...
ami még nincs fent...
Na most nincs meg csomó klipem!!!
mert formázvva lett a gép... ne mondd, h miért nem mentettem le... azért, mert nem tudtam megnyitni a C-t!!! és lassú volt, és nem lehetett lementeni!
na majd azt vki felrakja...!
Na COBHC.NET! mikor mán?
vmi uj design kéne, az enyém szar volt...
le is töröltem! csinálok másikat!
MILYEN SZÍN? LEGYEN??
Chokehold said:Milyen design: a cobhc.net uj designja, amit már megcsináltam, de az szar lett, és most lesz jobb
Milyen cobhc.net: ezt elirtam, mert cobhc.com vagy nemtommit reggelsz majd... (err?l is szó volt)
Mit töröltél le: mindent! az adatok megvannak, csak a design dolgokat töröltem le
Milyen szín: a designnak milyen színe legyen...
Mert most vörös volt, de az szar lett.... milyen legyen? kék?