Waempyre
Member
Wigwamlady: légy rest, mert fel sem eszmélsz, s a te nemigazzal borított (vagy nem borított) nemesbik testrésed lesz itt látható mindenki nagy örömére!
hehe
Chokehold said:höhö
Tcod: van egy csomo klip, mindegyik kb 40mega körül van és van 10szer annyi kép
Chokehold said:már mondtam, h nem vagyok misi!!!!!!!!
Waempyre said:Wigwamlady: légy rest, mert fel sem eszmélsz, s a te nemigazzal borított (vagy nem borított) nemesbik testrésed lesz itt látható mindenki nagy örömére!hehe
tőőőőőőőőőőcs má fel azt a dalt vhová. De az új album elég gyenge...Waempyre said:Látni szeretnéd, mi?Megoldható......Ő, talizzunk már a szigeten a Sonata koncert alkalmával..., hehe. (de ezt komolyan is veheted!)Meg mindenki! Rázzuk a csillárt közösen!Amúgy most szereztem meg a "mocskos" japán bonuszos The rest of the sun belongs to me, és felbasz, miért nézik semmibe az európai rajongókat, már elnézést. Így van ez a francia Wolf & Raven videóval, Respect the wilderness szintén csak japán, Broken EP most csak finnben, Mary-lou japánban, eléggé kiábrándító. Az official hompage-en meg nagy gyilkos viták mennek, hogy letöltés vagy eredeti cédé. Mondjuk, lejött, hogy a moderator (aki elég sokat szólt bele a topicba) egy méretes farok!Szóval ez...
Waempyre said:Feltöltöm én valahová, ha megmodod, hogy tudnék ilyet csinálni, azt is hogy hova. Amúgy szerintem pedig nagyon jó a lemez, hatalmas énekdallamok vannak rajta. Ez a The rest of the sun... is nagy jó, olyan vidám San Sebastianos, remek refrénnel.
Waempyre said:Aztakúrva!!De megpróbálhatom, meglátjuk, mi sül ki!
Chokehold said:mi van??!?!?!!!! bocsanat, de ebbol szart sem ertettem
[font=Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif]Membership[/font]Waempyre said:TCOD: Nem enged bejelentkezni, azt mondja nem jó a password!