The_Children_of_Decadence said:daylight has finnally reach it's end
Waempyre said:ez mintha Dimmu Borgir The mourning palace számból való volna! hehej, tudom ám, képben vagyok.:hotjump:, na és szerinted ez honnan van: "No return, I will go, follow the call of my spirit!". a lecke fel van adva.
Hmmm.Waempyre said:Kevin teleszkópja A Gyülekezet nevű holland formációtól, Anneke énekesnő tolmácsolásában.
Ez: "Like a thunder, my rage,
could explode in your face,
like a thunder, my rage,
like a thunder..."
Waempyre said:oké. megadom magam, ez nem fog menni. de én is tudok ilyet!
"Staring through the windows
Waiting for all sins to be born
Playing on a mindfield, searching like never before"
Waempyre said:Akkor ez:
"Never inveighed thee for leaving
Though the wrath parried me to a path embossed by me alone.
Filthy from pain, so am from disdain,
Despite this love once bloomed the dreams!"
sajnos ezt már nem fogod kitalálni...
Waempyre said:Ez bizony saját, úgyhogy bassza meg, ezt is kitaláltad, fasz ki van veled! Szerintem cheatelsz!De mindegy. Saját zeném amúgy atmoszférikus, brutálisan dallamos death metal, speed metalos refrénnel, sok szintivel. Amolyan Soilwork/(nem R2R-os)In Flames/Sonata Arctica/Dimmu Borgir keverék csipetnyi Cradle-s hatással. A szám, amiből a refrént merítettem a Resolve Lifeshader Misanthropy a kettes albumomról. Nevünk: Chymaera, jelezve a sok stílusból érkezett hatást.
Waempyre said:Nem chatelsz, hanem csítelsz (csalol,hehe). Nem, nem tok semmilyen eladó cuccost, örülök, hogy saját van. Két gitár, basszus, dob, szinti, ének, esetleg női ének egy zongorás számban, ez van. Vagyis ez lenne, csak sajna hárman vagyunk (gitárok). Én elénekelek mindent, csak közben gitározni, az eléggé móka.
Dallamok, az a lényeg, azok nagymértékben vannak. A gitárostársam zenekarának most (júniusiban) jelent meg kritikája a hammerben (Salvus a nevük). Ott dobol. de ha rögzítek valamit, valami minőségi-értékelhetőt, akkor tudatom, meg valahogy eljuttatom. Amúgy csak a Sonata-ra megyek a szigetre, más koncit nem terveztem be. A wacken kurva jó lenne...
Chokehold said:höhö, jé vámpi.... szevasz...
jaja DIMMU-morning pelész az jó...
kedvencem höhö!