The_Children_of_Decadence
The Silent Crazy
Chokehold said:jajjajjaajajaajajajajjaja öregrockker vagyok jajajajgyerekek annyira öregroccker vagyok
milyen pálesz... bazz....
dehát Endrém! azt már jáccottuk 3szor!!!
Chokehold said:jajjajjaajajaajajajajjaja öregrockker vagyok jajajajgyerekek annyira öregroccker vagyok
milyen pálesz... bazz....
Waempyre said:Romlás gyermeke gitáron vagy penge?És milyen városban? Ezt a 30 ezer....300 000 litér...valami ojjektum....hogy....mikó...vagyis tehát deviszont komolyan gondoltad a közös zenélést?Ezt hányd ki.
Waempyre said:@wigwamnő:tehát ha tóbiás nem jó pasi, majd ott leszek én...vagymi...sonatán meg fényképezünk eleget. kurva sok ismerősöm lesz ott.
@children: és akkor mi van, ha beteg vagy?attól még tucc játszani!!összehozhatnánk az én fasza ötleteimből gyilok zenét.....milyen város?ezt nem hánytad kifelé!:hotjump:!:Smokin::Shedevil:uke:uke:
wigwamgirl said:ahahaha senki! az én elvárásaim minden emberre vonatkoznak!!!
Waempyre said:Children, kérdésemre meg szarol rá válaszolni!A második legnagyobb város Miskolc, tudtommal. A debreceniek csak azt hiszik, hogy övék a 2. legnagyobb, ezt egy igazán bennfentestől hallottam. Úgyhogy én azt mondom, Miskolci vagy!hejjlylyjjj, játszanál ötletes zenét játszó zenekaromban?
@wigwam-sátor: mert én nem lenni ember?vagy mi a ziskola!
wigwamgirl said:NA!KÉREM! nem kibelezni itten!
meg amugyis...minek vesznek komolyan??? el is tünhetek.......