Waempyre said:Fasz ki van az állandó kötözködéssel!Bazmeg Decadence, kezdetben még bírtalak, mi a faszt kell szüntelenül mindenben a hibát keresni? Amúgyis itt tudtommal haverok között vagyunk, vagy mi a szösz, nem magyartanárok számára készült a thread! Az egészséges baromkodás vidáman jöhet; de ez már kezd mocskos basztatásba áthajlani, szóval...
Fasz ki van az állandó kötözködéssel!Bazmeg Decadence, kezdetben még bírtalak, mi a faszt kell szüntelenül mindenben a hibát keresni? Amúgyis itt tudtommal haverok között vagyunk, vagy mi a szösz, nem magyartanárok számára készült a thread! Az egészséges baromkodás vidáman jöhet; de ez már kezd mocskos basztatásba áthajlani, szóval...
Decadence, új signatúrét raktál be? csak azért, hogy veled legyen tele eme teljes oldal? ba' én lojalitásból kivettem a puncipistit!fakk
_Zsuzsa_ said:Sonata tényleg jó volt, nem gondoltam volna, hogy ekkora zúzás lesz rájuk! ! Elég középen voltunk, úgyhogy minket is jól legyilkoltak, nyakláncom is leszakadt (koncert végén megtaláltam telhjesen épen!!!), heh. Utolsó számra nem emlékeztek, hogy mi volt? Haverommal nem tudunk rájönni...
_Zsuzsa_ said:Hétfőn? Vagy mikor? Na mind1, én csak hétfőn leszek...
köszi TCOD, de úgy rémlik h. azt vmikor középtájt játszották...vagy nem? végülis annyira nem lényeges
Chokehold said:
vasárnap sem jön senki?
:Smug:
na mindegy... hoztam cetlit a finntroll, dimmu-hypocrisy koncertekről és pont a finntrollnak a képe va ott...