Hungarian thread

Ez aztán a szervezés magasfoka ;)

Holnap énis kinn leszek, előreláthatólag ritkaságnak számító öltözékben; farmer + polo és a koncerten valószínűleg villázni fogok. Biztos megtaláltok :p

_Zsuzsa_ said:
Ez aztán a szervezés magasfoka ;)

Holnap énis kinn leszek, előreláthatólag ritkaságnak számító öltözékben; farmer + polo és a koncerten valószínűleg villázni fogok. Biztos megtaláltok :p

Nincs igazad, mer' télleg nincs más Destiny pólós, de már nem az fan rajtam.

Én szerintem láttalak Sonata előtt, de már nemtom milyen cuccban voltál, s csak hátulról láttalak, cleavlandből.

Én is itt leszek a szigeten, kifejezetten nem szoksákosos öltözékben és én burkolni és kanalazni is fogok, mer' kib. éhes vok.

höhöhhööh...
na most már mindegy... én bodomon láttam bébi trollt:D most meg közületek senkit:)
de találkoztam csomo ismerős alakkal...

circle jó volt... meg annihilator is...

höhö lehet, h te voltál...

na szal
most mi lesz má a honlappal? én nemsoká kész vagyok, de felkéne rakni vhova a cuccokat, és kellenének a videok,stb, meg vmi intro....

na pá

Izé, visszatértem! Csősztök mindenkinek. Sokat kihagytam! De nembaj. Ja, az előző oldalak témájához egy ugrás, Zsuzsa, az utolsó szám a The Cage volt, Decadence srácnak igaza volt, csak a végét megmásították: a speedes tekerésről lelassultak a számvégi ó-ó-ózásnál, de így is ütött. Fasza megoldás volt a Sing in Silence-t összekötni a The end of this Chapterrel, mondjuk a zongorás kezdést viszont hiányoltam, ugyanígy a végéről is, amikor átmentek Metallica One-jának pedálozós részébe. Nem gondoltam volna viszont, hogy előveszik a Blank File-t, és tulajdonképpen eljátszották az első 6 számot az Eclipticáról. Nekem kellett volna egy Weballergy, meg csomó EP-és/Japánbónuszos dal, mint Peacemaker, Respect the Wilderness, vagy The rest of the sun belongs to me, ilyenek. Black sheepnek meg kurvára örültem. Amúgy én a második sorban álltam Henrik billentyűs előtt, de ez hamar megváltozott, mikor beindult a daráló mozgás az Abandoned, Pleased...-re az elején. Készítettem pár képet is. TCOD nemtom emlékszel-e, hogy találkoztunk az egyik jegypénztár előtt, meg a konci után is. Te mocskos, neked sikerült dedikáltatni. Én mire odaértem, eltávoztak az arcok, holott majdnem szarrá fagytam agyonizzadva az éjjeli hidegben 3/4 órát állva. Na de sebaj, majd legközelebb minden fasza lesz.

mocskos?

Egyik haver unta koncit, ezért kiment sorban állni nekem. Sőt még a lányok előttem is majdnem oda engedtek, s másodiknak sikerült odamennem a fiúkhoz. Azóta ott díszeleg mindenki az aláírása a winterheart's borítóban. Beszélgettem Janival, meg Tony megkérdezte mi újság? S mondta, hogy elég melegük volt szegényeknek. Mondjuk elég hamar elhúztak, gondolom fáradtak voltak, meg a Wackenes konci miatt is...

De tényleg bukta volt, hogy kevesen tudtak csak dedikáltani. Ja igen, és a képem Janival, tök jó. Már ilyen is van. Tök szerény volt Jani, meg aranyos is... Jó fejek mind...

Én direket a bal előre mentem, mert tudtam, hogy ott lesz Jani. Persze sosincs olyan, hogy mindenkinek minden kedvenc számát elnyomják. Persze a Tallulah-t meghallgattam volna én is még, meg a Power of One-t, False News Travel Fast, stb., de ne legyünk telhetetlenek, a az End of this Chapter fénypont volt, a Blank file is jó volt, meg a My Land, stb...

Naná, hogy emléxem, mikor találkoztunk. Csak a képeket nem találom, mikor próbáltak a sátorban és akkor fotóztam...

Az elmúlt pár hónapban merre jártál?

Nah re enbazok, feléledt a topic úgy látom.

Voltatok Finntroll-on? ejnye ejnye & dorga, dorga ha nem :p

AE-re meg Dimmu-ra ki megy? Én valszeg csak az utóbbira, pénzszűke miatt.